Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimrod26

Jak znaleźć/poznać zaborczą dziewczynę/kobietę ?

Polecane posty

Gość Nimrod
mamusia mnie wychowała na taką ciotkę:)

Gość zaborcza jestem ja
No zależy mi to fakt, ale chyba nie jest powiedziane że jak ktoś nie jest zaborczy to mu nie zależy

Gość Nimrod
eh uwielbiam podszywaczy, zakompleksione typki... no wiec spoko, ważne ze mowisz to odrazu i konkretnie, wiadomo przynajmniej na czym sie stoi:)

Gość Nimrod
niby tak ale ja to uwielbiam ze kobieta tak sie zachowuje w zwiazku, daje duży wyraz temu że zależy:)

Gość Nimrod
niby tak ale ja to uwielbiam ze kobieta tak sie zachowuje w zwiazku, daje duży wyraz temu że zależy:)

Gość zamyslona__
w zyciu bym nie chciala takiej pierdoly

Gość Nimrod
zamyślona.. no i takiej nie dostaniesz, a pierdołą nie jestem.. jestem zaradny ogarnięty i osiagam wszystkie cele w życiu... a ty weź sobei jakiegoś przeciętniaczka i niech Ci roi przyprawia

Gość Nimrod
zamyślona.. no i takiej nie dostaniesz, a pierdołą nie jestem.. jestem zaradny ogarnięty i osiagam wszystkie cele w życiu... a ty weź sobei jakiegoś przeciętniaczka i niech Ci roi przyprawia

Gość Nimrod

Gość zamyslona__
juz sobie dawno wzielam, ale prawdziwego faceta a nie meska cipe

Gość Nimrod
zamyslona__ tak a ciekawe ile on sobie wziął innych .. bedziesz jeszcze płakać ale mnie to nie interesuje, nie wypowiadaj się nie w temacie.

Gość Nimrod
a ja jestem męską cipą koledzy z klasy kazali mi tak do siebie mówić jak spłukiwali mi łeb w kiblu i chuj ci do tego

Gość niuniarr
Ja stracilam faceta wlasnie przez to, ze bylam zbyt tolerancyjna na wyjscia... Po prostu jak sie bierze faceta ktory lubi jasne komunikaty, i bardzo chetnie wypelnia polecenia, to nie miesza sie tego z mega tolerancja.. Myslal ze mi nie zalezy. Trudno. Nie chce o tym mowic za duzo, bo to swieze. Bdsm dlatego ze sa tam ludzie w temacie dominacja - uloeglosc. Wiekszosc siedzi w tym mocno lub tak sie kreuje. Ale mozna tez trafic osoby o miej sprecyzowanych upodobaniach albo takie ktore sa na pograniczu. Np mezczyzni kltorzy lubia wylacznie psychiczna dominacje, bez ponizania. A to jest zdaje sie o czym Ty piszesz.

Gość zamyslona__
wzial sobie tylko mnie:) a ty szukaj dalej, ale watpie zebys znalazl, bo kobiety nie lubia meskich cip, takich jak ty :D

Gość niuniarr
do zamyslonej - wiekszosc "prawdziwych" facetow zdradza... nawet nie wiesz, co wyprawiaja mezczyzni po slubie... Dopiero wtedy sie zaczyna. Zdradzaja cie i dobrze sie kamufluja albo ty po prostu nie chcesz o niczym wiedziec. Jeszcze dobrze, jesli robia to z inna kobieta, ale troche niefajnie jesli robia to z facetem poznanym na czacie..

Gość Nimrod
nei wiem co rozumiesz przez ponizanie ale przyjrze się tematowi. i zdecydowanie zgadzam się z tym co piszesz ze jak kobieta mowi konkretnie co ma na mysli to jest lepiej:)

Gość zamyslona__
jak zdradzi to zostanie wymieniony na lepszy model:D

Gość Nimrod
no napewno sie o tym dowiesz ze zdradził haha

Gość Nimrod
jestem taką cipką że bez pozwolenia kobiety się nawet nie zarejestruje. poza tym podszywki mnie podniecają robią za mnie taką szmatę:)

Gość zamyslona__
a takie meskie cipy jak ty sa zdradzani przez kobiety o ile sobie w ogole jakas desperatke znajda :D

Gość niuniarr
mnie zdradzał każdy jeden za mój ryj więc teraz szukam zakompleksionych męskich pizdeczek

Gość Nimrod
za to takie prostaczki łatwo mozna oklamywać ale dobrze dla niektórych mieć głupią w domu a fajną kochanke poza... tego też życzę Twojemu facetowi.

Gość niuniarr
ale ja wlasnie mowie ze mozna tam znalezc osoby ktore sa bardzo delikatnie zainteresowane tematem - czyli sama dominacja, oddanie, bez ponizania. Takich jest mniej, co kto lubi :) Mysle, ze to bardzo dobrze ze sa mezczyzzni i kobiety ktore zdaja sobie sprawe ze swoich sklonnosci. Dzieki temu moga sie wzajemnie uszczesliwiac:) Dziwi mnie za to, jak wielkie trzeba miec kompleksyt by wypowiadac sie w temacie, ktory w ogole nas nie ciekawi i nie dotyczy - to a propos zamyslonej. No ale ok, skoro musi tu leczyc kompleksy. Nimrod a Ty spod jakiego jestes znaku zodiaku ; ) ?

Gość Nimrod
wykastrowany byczek, mamusiu:)

Gość Nimrod
ja jestem lwem ; D no z tego co pisałaś w innym temacie Ty faceta nigdy nie poniżasz:) ja raczej staram sie zeby partnerka nie miala powodu tego robić :)

Gość zamyslona__
mozna tez zostac puszczonym w skarpetkach i placic wysokie alimenty :D

Gość Nimrod
no na pewno, można tez pozbawić Ciebie praw rodzicielskich i Ty je będziesz płacić.. tak da się.. uważaj zebyś sama nie została wywalona w skarpetkach

Gość niuniarr
sorry ale ja juz wole postawic sprawe wprost niz wrabiac mezczyzne w dziecko tylko dla pieniedzy... Jak mozna wlasne dziecko pozbawiac ojca i jeszcze cieszyc sie z tego?

Gość zamyslona__
w przypadku rozwodu z orzeczeniem o winie facet moze zapomniec o opiece nad dziecmi :D bez orzeczenia o winie zreszta tez moze zapomniec :D zdradasz = szykuj pieniadze i nowe mieszkanie :D

Gość nimrod
ahahaha to szukasz nei ciapy tylko kretyna i pol inteligenta jesli planujesz ze będie tak latwo to ja juz wole byc ciapa hahhahah myslisz ze cwana jesteś oj życze Ci zebyś sie przeliczyła xD