Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimrod26

Jak znaleźć/poznać zaborczą dziewczynę/kobietę ?

Polecane posty

Gość do autora........
moze zanim sobie podacie maile, to napiszcie po ile macie lat i co robicie w zyciu:) przyda sie to wam ale przyznam ze ja tez jestem trochę ciekawa :D

Gość do autora........
nimrod, ja mogę mieć kolegów, ale takich których on poznał i zaakceptował, więc nigdy nie miałam problemu z towarzystwem :) poza tym po 7 latach związków ma sie juz wszystkich znajomych raczej wspolnych

Gość nimrod
nie wiem jak poznać taką - ICE-G@go2.pl odrazu mowie jestem teraz w pracy wiec odpisze pózniej mam nadzieje ze napiszesz poza pewnie tymi porabancami co sie podszywają:)

Gość do autora........
związku*

Gość nie wiem jak poznać taką
Aha mam 16 lat pasi frajeże?

Gość nimrod
do autora........ - takie rzeczy to na maila bo za duzo agresywnych ludzi tutaj jest:)

Gość do autora........
aż taka ciekawa nie jestem żeby pisać specjalnie na maila czym się zajmujesz :D w koncu ja nie kandyduje na twoją dziewczynę, powodzenia w szukaniu!

Gość nimrod
pracuje w banku ale nie sprzedaje kredytów itp xD

Gość Nimrod
podbijam :)

Gość gdfgsdfgd
"frajeże" - co za debilny podszyw :D

Gość majajajjamaa
ja na początku też byłam miła dla swojego chłopaka... po kilku miesiacach sie zaczęło hehehe

Gość nimrod
ale czemu po kilku ?:) i zaczeło sie z jakiegoś powodu?:)

Gość olech
To chyba ja mialem szczescie, kazda byla mila dla mnie, a to mnie wkurzalo. Jednak umiarkowany charakter jest w cenie, kobieta powinna byc naprawde zmienna :).

Gość nimrod
nie nie za duża zmienność to nie jest dobra opcja, wole wiedzieć na czym stoję ale wolę silną osobowość u partnerki :)

aby poznac czy kobieta jest zaborcza musisz ja lepiej poznac a nie po 3 spotkaniach XD ... malo kiedy jaka kolwiek dziewczyna odrazu daje poznac swoja druga twarz tak samo jest z facetem. kazda dziewczyna jest zaborcza jedna mniej druga wiecej - ehh ale wy faceci sami nie wiecie czego chcecie. dziewczyna jest dobra szanuje to sie nie podoba bo za dobra - albo dziewczyna to suka zaborcza ohh i jej tez nie bo taka a nie inna - kolego idealu nie znajdziesz bo nie istnieje :D

Gość nimrod
wiesz nie mam 15 lat nie szukam ideału ;) ja tak z tych uległych wiec poprostu szukam kobiety z mocnym charakterm ;)

Wiekszosc kobiet taka jest, tylko maska opada dopiero po jakims czasie. Jeszcze Ci ta zaborczosc bokiem wyjdzie.

no to dlatego mowie - zadna dziewczyna nie pokaze ci na poczatku ze jest suka czy zaborcza. musisz ja lepiej poznac i to nie 3 miesiace a rok. czy ty pokazujesz kazdej dziewczynie odrazu jaki jestes? a zaloze sie ze idealny nie jestes masz swoje wady. daj jakiejs szanse poznaj ja lepiej i wtedy bedziesz wiedzial czy jest w twoim typie a nie ty pobedziesz z dziewczyna 3 miesiace i myslisz ze ona taka slodziudka i cacy. pamietaj kazda kobieta ma charakter- znasz przyslowie ... gdzie diabel nie moze tam babe posle - samo mowi za siebie :D

widac ze nie byles jeszcze w stalym zwiazku - ale tak jak chlopak powyzej napisal jeszcze ci ta zaborczosc bokiem wyjdzie i bedziesz mial dosc , dlatego wszystko dobre ale z umiarem.

Wejdziesz w kredyty, pojawia sie dzieci, to bedziesz sukal kazdej wolnej chwili, zeby zlapac powietrza poza domem.

Gość nimrod
czarna nei oceniaj, mam za sobą ponad 4letni zwiazek z dziewczyna z ktorą totalnie się nie dobrałem pow wieloma kwestiami wiec wiesz;)

nie oceniam- to wynika z twoich wypowiedzi... tak czy inaczej uwazam ze powinienes dac innej szanse i tak jak napisalam pobyc z nia troszke dluzej niz pare miesiecy- poznac ja bo na paru randkach raczej nie odkryje swojej prawdziwej twarzy ... takie jest moje zdanie i zapewne wielu innych tutaj osob. a to tylko ta jedna dziewczyne miales? jezeli tak to nie pisze ze poznajesz same lagodne fruzie bo tak naprawde nie znacz prawdziwego oblicza. a nie kazda jest taka jak twoja byla.

Gość nimrod
jezzzu kobieto :) ok ale ja nei mowie ze jesteście w błedzie:) zgadzam sie z wami, i nigdzie nie pisałem ze nie wiec nie ciśnij tak:) zdaję sobie sprawę ze to wymaga czasu natomiast sam temat zaborczości tez jest tematem i interesowało mnie zdanie ludzi na ten temat;) także wyluzuj ;)

Gość nimrod
a jaki mam napisałem wyzej:P uległy :P

a ty wogole wiesz co znaczy slowo zaborcza? - nie cisne ci - odpowiadam na twoje pytanie. hehhe i odrazu wystawiam swoja opinie na ten temat chyba mam prawo. ahh czyli jestes ulegly - no to sam widzisz nie znajdziesz dziewczyny zaborczej i upartej bo nawet nie ma sie z kim poprztykac ani pochandryczyc. nie bierz tego do sibie co pisze ja tylko wyrazam swoja opinie :) jak facet jest za bardzo ulegly ez nie jest dobrze bo zamienia sie w pantoflarza :/ wiele dziewczyn takich facetow nie lubia

Gość nimrod
ja lubei byc uległy ale pozatym mam bardzo silny charakter i zwykle to ja gram 1 skrzypce... chcę panne która sobie na to nie pozwoli :P

rozumiem - lubisz jak sie kobieta stawia i ma sliny charakter - jednym slowem ma postawic na swoim. no to szukaj az znajdziesz napewno takich nie malo. tak jak napisalam wczesniej daj innym dziewczynom szanse bo z pozoru maga byc milusie i kochane a jak lepiej poznasz to pokaze swoje prawdziwe oblicze :) - sama znam takich pelno

Dla kobiety zaborczej wyzwaniem jest dziki ogier do ujarzmienia, ale oczywiscie moge sie mylic.

nie myslisz sie kobieta musi miec dobrego przeciwnika. jak on moze miec silny charakter jak jest ulegly. jezeli jest ulegly to nie moze miec silnego charakteru. albo jedno albo drugie.