Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Falling_from_an_aching_heart

Ciekawość to pierwszy stopień do...

Polecane posty

Rozwala mnie argument co do scatu "to bezgraniczna akceptacja drugiego człowieka". Jakoś nie czuję żeby moje gówno było częścią mnie :O Z drugiej strony idąc tym tokiem rozumowania to podczas nocy poślubnej zamiast się zdrowo pierdoolic to powinniśmy nasrac swojemu współmałżonkówi na mordę :D (kobiety zjadajace po porodzie swoje łożyska wydają mi się dobra kontynuacja :P )

Będzie el cytate. :classic_cool: "Wyobraź sobie, codziennie sramy. Zabawne. Nie uważasz? Musimy ciągle się odlewać, wkładać jedzenie do ust, woskowina pojawia się w uszach, włosy się przetłuszczają. Musimy się drapać. Naprawdę paskudne i durne, nieprawdaż? Cycki są bezużyteczne, chyba że... No wiesz. Jesteśmy potworami. Gdybyśmy byli w stanie naprawdę to zobaczyć, moglibyśmy się pokochać... zdać sobie sprawę, jacy jesteśmy niedorzeczni z naszymi poplątanymi jelitami, gównem przepływającym przez nas powoli podczas gdy patrzymy sobie w oczy, mówiąc "kocham cię" żarcie się rozkłada i zamienia w gówno, a my nigdy nie pierdzimy w pobliżu siebie. To wszystko zakrawa na komedię." Piękne, nieprawdaż? Jak chłopiec mój zadzwoni do mnie dzisiaj to mu powiem, że kocham treść jego jelit. :)

Gość jakim trzeba byc
skrzywionym czlowiekiem zeby ogladac filmy tupu 2girls 1cup ze znajomymi albo z mezem

Gość portret very busy
wzrost 178cm. waga 85kg. okulary korekcyjne mlody wyglad lica jakies 16 lat? hmmmm.............czy ta kobieta jest seksi?

Gość oj velciu
Sama opisywalas się kiedys na forum porownujac do dziewczyny ktora pisala że wazy 85kg nie na darmo nazywaja cie tu gruba nie jedna osoba wie jak wygladasz nie obracaj wszystkiego w zart

No to kto będzie wtedy naczelnym spaślakiem foruma? :D Pomarańczo - znajdź sobie pracę, partnera, hobby. Zacznij żyć swoim życiem. Obiecuję ci, że będzie znacznie ciekawiej niż teraz, kiedy żyjesz życiem jakiegoś projektu z forum o gównie, tj, o mnie. :)

Gość nie irytuj sie
Dieta sport sex i moze zrzucisz z 5kg trzymam kciuki paczku pa

I tak oto legenda kafe - vera, stała sie sensem życia bezrobotnej kury domowej. :classic_cool: Gratuluję Ci, vero. Ach, dziękuję. A teraz przepraszam, ale wracam do pracy, ale co ty możesz o tym wiedzieć? :classic_cool:

Na pożegnanie - Ajronie. Z utęsknieniem oczekuję Twojego powrotu do pracy. :( A teraz znikam w czeluściach niepojętnych, acz dochodowych bzdur. :( 🖐️