Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaa

seks w połogu?

Polecane posty

Gość kaskaaaa

witam, jestem 5 tygodni po urodzeniu dziecka, bylam nacinana bo zaczelam pekac przy porodzie, czuje sie juz dobrze nic nie boli, nie krwawie czasem tylko troszke wydzieliny mi wychodzi ale wkladki w zupelnosci wystarczaja, czy moge juz zaczac wspolzycie z mezem?? Juz sie nie moze maz doczekac a i ja bym chciala juz sprobowac czy 5 tyg to nie za wczesnie? jak to u Was bylo? czekam na opinie :)

ja czekałam na wizytę 6 tyg po porodzie, dopiero jak lekarz powiedział,z e wszystko zagojone to sie zdecydowałam

Czekałam pełne 6 tygodni. Też byłam nacinana i ta rana trochę bolała więc wolałam odczekać aż w pełni się zagoi.

Gość onomatopeja888888
lepiej isc do lekarza juz teraz - w piatym tygodniu. Powiedz ze tak ci pasowalo czy cos. Ja bylam w piatym i od razu dostalam zielona kartke.

Gość dessssss
ja też czekałam 6 tygodni. Było ciężko bo miałam wielkie libido po urodzeniu dziecka, ale tyle trwa połóg i nie widziałam powodu żeby go skracać.

Gość onomatopeja888888
a poszłam wcześniej bo wydawało mi się, że coś strasznego dzieje się ze mną, szwy zostały, źle, krzywo się zrosłam i inne takie - a było wręcz przeciwnie. Wszystko idealnie się pogoiło :)