Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka_

Zakochanie...

Polecane posty

Gość perełka_

Mam takie pytanko - ile zwykle dajecie sobie czasu, żeby się zakochać lub jeśli to nie jest to odpuścić..? Bo u mnie wygląda sprawa tak, że spotykam się z pewnym chłopakiem od ponad miesiąca, lubię z nim spedzać czas itd...on bardzo się stara, zabiega o mnie, szanuje...nie chce go zranić, bo on naprawdę na to nie zasługuje... Jak uważacie? - powinnam dać sobie czas? poznać go itd? Ja mam 24 lata a on 23..:)

Gość no i co ja mam sobie myśleć
Jak od miesiąca się spotykacie i jeszcze nic nie poczułaś, to daj sobie spokój, szkoda czasu :) Ja mam odwrotną sytuację, spotykamy się od miesiąca, dobrze nam ze sobą razem, zależy mu, mi zresztą też, ale w sumie nie wiem czy jesteśmy razem jako para czy też nie.

Gość perełka_
Nie ja nie zakładam że muszę się zakochać to nie tak, po za tym to nie jest tak, że nic do niego nie czuje, zależy mi na nim itd...:) Kiedy się spotykamy to jest między nami chemia, tak myślę, bo całujemy się, przytulamy:)

Gość perełka_
Tak, spotykamy się od miesiąca regularnie tak średnio z 3 razy w tygodniu:) Lubię go bardzo i szanuje:) Może potrzebuje czasu bo narazie nie jestem tak na 100% pewna, że to facet tak na całe życie...

Gość perełka_
Kylie - dać sobie czas, zwyczajnie??

Gość FUFUFUFu
kurfffa jak to czytam ręce mi opadają po miesiącu? facet na życie? po 10 latach nawet moze się okazać że to pomyłka... dzieci dzieci...

Gość perełka_
FUFU - wiesz co może i pytam dziecinnie ale po tych wszystkich moich doświadczeniach z facetami, nie zbyt miłymi, sama nie wiem co mam już robić:(

Gość perełka_
Teraz trafił mi się naprawdę wartościowy facet:)

ja na twoim miejscu dalabym sobie jeszcze czasu..moze nie bedzie az takiego zakochania od razu ale po jakims czasie sama odkryjesz ze nie mozesz bez niego zyc,ze tesknisz i koncu uswiadomisz sobie ze jestes zakochana..ja czasami spotykam sie z facetem ktory zakochal sie we mnie i to juz sie ciagnie pol roku..najpierw spotykalismy sie po kolezensku jako znajomi a teraz..jak sie spotykamy to przytula sie do mnie,caluje mnie,chodzimy na spacery..czesto sie z nim sie nie spotykam bo ja albo nie mam czasu albo mam inne plany czy jestem zajeta i takie tam...warto troche poczekac to sama zobaczysz..

Gość perełka_
Kylie - tak zrobię :D dziękuję!:) Wiesz zależy mi na nim, lubię spędzam z nim czas:) a co dalej? okaże się:)

Gość perełka_
Kylie - a Ty chcesz być z nim??

Gość Ja na miłość potrzebuje
dużo dużo więcej, czasami to i rok...

Gość perełka_
Ja dokadnie mam tak samo:) Po prostu potrzebuje czasu:) Żeby kogoś poznać itd...

nie ma za co :) mnie troche przszkadza ze on jest zazdrosny o mnie...jak tylko napisze jemu ze jestem ze znajomymi to on pisze a kto jest,skad i w ogole...ale tako jest fajnie..tyle ze nie mam bardzo czasu..w tygodniu sie nie spotykamy bo on do pracy a ja w domu..albo ja jade do babci czy do kolezanek..a teraz mam kurs angielskiego i jeszcze mam szkole i niedlugo bede miala jeszcze praktyki a potem jeszcze do pracy bede szla..widzisz ja ledwo znajduje czas dla znajomych..

Gość perełka_
Kylie - ja rozumiem, akurat to, że jest zazdrosny bo mu na Tobie zależy, "mój" też tak ma:):) Wymienimy się jakimś kontaktem do Siebie??;)

Gość perełka_
Kylie - muszę uciekać:) zajrzę tutaj poźniej:) Miłego dniaaa!:*

Gość perełka_
Wypowie się ktoś jeszcze?