Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co ja mam sobie myśleć

Jesteśmy razem czy nie.

Polecane posty

Gość tessskniestrasznie
przeciez sypianie ze soba nie oznacza bycia ze soba

Gość tessskniestrasznie
no fajnie jakby tak bylo, niestety coraz wiecej teraz ukladow FF.

nie rozumiem takich układów- po co tak? A dziewczyna się zastanawia, czy są razem, Wy jej piszecie, ze miesiac to za mało- bez sensu! Autorko, przestań z gosciem sypuiać i poczekaj aż sie określi. Bo to głupie co robisz i już!

Ale ja wcale nie chcę przestawać z nim sypiać, ale jeżeli ma to wyglądać tylko na układ łóżkowy, to nie jestem zainteresowana. Ciężko go rozkminić.

Gość trimer_ball
"Ciężko go rozkminić." Dlatego to cię w nim pociąga.

Gość Esma15000
nie , bo mi sie nie oswiadcza , wiec , koniec związku

Gość dck
ale tu głupoty piszą. oczywiście, że powinnaś wiedzieć, na czym stoisz i nie czekać nie wiadomo na co. jesli zapytalaś i on sam nie wie, to przyszłości tu nie wróżę. zawijaj kiecę i szuka takiego, który będzie wiedział, a nie się przez wieczność zastanawiał. czekają takie dziunie, które się boją, że zostaną same i zadowalają się namiastkami. pewna siebie kobieta nie będzie tkwić w zawieszeniu.

Gość ffffddddddaaaaaaa
ciekawe że oni potrzebują czasu na deklaracje, a na seks nie :-P miesiac to krótko na deklaracje, ale stanowczo za szybko mu dałaś

Gość trimer_ball
Autorko, po co kupować krowę którą się już doi?

regularnie tzn jak czesto??? miesiac to rzeczywiscie za malo:) u mnei to jakos nastapilo po 2-3miesiacach:)

Chociaż z każdym dniem wiem i widzę, że zależy mu. tzn w jaki sposob?? a skad wiesz ze nie tylko na sexie jemu zalezy?? skoro praktycznie on jest od poczatku?

No właśnie o to chodzi, że ja nie mam ochoty ani czasu tkwić w czymś, co nie ma przyszłości, dlatego chciałabym wiedzieć, ale może faktycznie przesadzam i powinnam jeszcze się troszkę wstrzymać. Trzech miesięcy na pewno nie będę czekała.

Spotykamy się praktycznie każdego dnia. Bo powiedział, że mnie bardzo, bardzo lubi. Zresztą to się da wyczuć.

setunia - w doopie mam śluby i oświadczyny, chcę wiedzieć czy jesteśmy razem czy spotyka się ze mną tylko dla bzykania.

Gość trimer_ball
No to odstaw mu bzykanie tymczasowo to będziesz wiedzieć co go motywuje.

Gość zajebiste zaiste
spotykają sie codziennie, całuja, przytulają, bzykają i zastanawiają się czy są razem, serio czasy zajebiste :/

hehe, też mnie to dziwi, ale ja już stara jestem :) Rada o odstawieniu sexu już była- autorka tak nie chce. Ja nie mam innego pomysłu, zeby sie dowiedzieć, czy jesteście razem.

Gość trimer_ball
"Rada o odstawieniu sexu już była- autorka tak nie chce." Jak to większość kobiet: chce zjeść ciastko i jednoczesnie je mieć.

e tam, nie sądzę, zeby większosc kobiet tak miała. Mnie sie wydaje, ze autorka sama ma wątpliwosci stad te pytania. W moim świecie jak się ludzie bzykają są razem. Żeby było smieszniej, ja z moim obecnym facetem poszłam do łóżka na pierwszej randce i nie mielismy wątpliwości, czu jesteśmy razem :):) A ci miesiąc się spotykają i facet "nie wie", bo "to za wcześnie"- dziwne to dla mnie i już!

Gość trimer_ball
"Żeby było smieszniej, ja z moim obecnym facetem poszłam do łóżka na pierwszej randce" Spory kredyt zaufania.

no spory, spory... Pierwszy i ostatni raz tak się zdarzyło- i jak się okazało było warto :) Czas pokazał, ze to mój ostatni facet i ojciec mojego dziecka. To tak na marginesie chciałam, zeby nie było.

Gość trimer_ball
"Czas pokazał, ze to mój ostatni facet i ojciec mojego dziecka." Nie piszesz "mąż".

Gość trimer_ball
Ja bym się poczuł nieswojo gdyby kobieta żyła ze mną, miała dziecko a jednoczesnie dała mi kosza przy oświadczynach.