Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie złapiecie mnie

Czy jesteście katolikami?

Polecane posty

Gość M xmBN,mn
podszywy pode mnie nic nie dają ...:)

Gość dindinaaaaala
nie tylko doły-przeciez jest duszpasterstwo akademickie , a klery rozne -chwytaja w swe zbrodnicze macki juz przedszkolaki- w panstwach protestankich były i moze jeszcze s a szkołki niedzielne

Gość dindina osiem osiem
nic dziwnego M bmX bo jak się jest zrobionym w zagonie kapusty to informacje z zewnątrz nie docierają

Gość katolicy traktują kobiety
jak szmaty, a kobiety katoliczki uważają sie za szmaty. Taka religia, islam ma to jeszcze silniej. Póki te bidulki nie zauważą, co sobie same robią, będą żyły zeszmacone życie.

zresztą wole osobiscie zyc w normalnym domu gdzie zamiast 3 godzinnego czytania bibli moge sobie isc do parku z psami i kolezanką niz jak allium w domu sluzebnica męza ktora na kazde jego skinienie mu robi loda, tzw żona rozlóż nogi a jak nie to po mordzie dostanie gdy swojego męzulka sie nie poslucha,dodatkjowo tygodniowy post na wodzie i suchym chlebie narzucone przez meża ,pana domu Takie zycie jak allium prowadzi to mnie przeraza

Gość M xmBN,mn
bredzisz ! swoim losem chcesz obarczyc innych - nie ma tak łatwo :)

Gość dindina osiem osiem
Lusijo Lusijo ma,,, ej ty drugie zbovczone, może poznamy nasze wały?

Gość dindinaaaaala
wiekszosc kobiet to debilki o niewolniczzej mentalnosci -skoro wyznaja w ogole jaks religie

Gość dindinaaaaa
Przeprowadzam się równie często jak zmieniam nicki i zakładam podwórkowe kółka różańcowe :)

Gość M xmBN,mn
kto tak dzis zyje ? kto jesli nawet to wyjatki wiec dajcie luza

Gość dindinaaaaala
KK zakazuje rozwodu nawet jak mąz to potwor i njachetniej zakazlby rozwodów bo od zawsze ma gdzies cierpienie maltretowanych zon i dzieci

Gość dindinaaaaala
jestem najmondrzejsza i fszyscy sie mie majom słuchać - fszyscy, powiadam wam oooo

Gość katolicy mają wyprane mózgi
Bo oni próbują juz od niemowlęcia wykraść duszę, a jak sie nie uda z dzieckiem, to próbują z młodzieńcami, jeszcze naiwymi życiowo. Ale jest im dużo trudniej przeprowadzać indoktrynację w środowiskach ludzi silnych, niezależnych umysłowo i otwartych na wiedzę. Dlatego rzucają się głównie na uzależnionych (większość grup AA i ośrodków dla narkomanów zmanipulowana jest przez kler), próbuja wabić koncertami i innymi wydarzeniami dla młodzieży, że niby są tacy luźni i swojscy. Jak zboczone wujaszki mamią dzieciaki wykorzystując ich naiwność i słabsze psychicznie jednostki się poddają.

Gość co ty pierniczysz ?
Ja jestem katoliczką, moja rodzina też, ale widzę, ze niektórzy nie mają wybujaną wyobraźnię na temat religii. W naszym domu nie ma czytania bibli, a do kościoła chodzimy tylko w niedziele i święta. Mąz mnie nigdy nie uderzył i nie pamiętam zeby tato podniósł kiedykolwiek ręke na mamę, my owszem dostawaliśmy klapsy:)

Gość M xmBN,mn
a znasz drugie przykazanie ? jesli tak to dlaczego tolerujesz przekłam tych co uczą cie wierzyć ? i nauczają

Gość dindinaaaaala
organizacji religijnych -jest multum-pranie mózgów i produkcja błoniastych dziewic co czekaja na rozbłonienie w noc poślubna albo umieraja z wyschnięta błoną w zwiotczałej piczy, która bez obrączki nie miała prawa zaznac kuktasa

Gość dindina osiem osiem
co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych :D

Gość dindina osiem osiem
organizacji religijnych -jest multum-pranie mózgów i produkcja błoniastych dziewic co czekaja na rozbłonienie w noc poślubna albo umieraja z wyschnięta błoną w zwiotczałej piczy, która bez obrączki nie miała prawa zaznac kuktasa organizacji religijnych -jest multum-pranie mózgów i produkcja błoniastych dziewic co czekaja na rozbłonienie w noc poślubna albo umieraja z wyschnięta błoną w zwiotczałej piczy, która bez obrączki nie miała prawa zaznac kuktasa organizacji religijnych -jest multum-pranie mózgów i produkcja błoniastych dziewic co czekaja na rozbłonienie w noc poślubna albo umieraja z wyschnięta błoną w zwiotczałej piczy, która bez obrączki nie miała prawa zaznac kuktasa organizacji religijnych -jest multum-pranie mózgów i produkcja błoniastych dziewic co czekaja na rozbłonienie w noc poślubna albo umieraja z wyschnięta błoną w zwiotczałej piczy, która bez obrączki nie miała prawa zaznac kuktasa organizacji religijnych -jest multum-pranie mózgów i produkcja błoniastych dziewic co czekaja na rozbłonienie w noc poślubna albo umieraja z wyschnięta błoną w zwiotczałej piczy, która bez obrączki nie miała prawa zaznac kuktasa nudze sie

Katolickie dzieci zawsze dostają klapsy (czasem ze skutkiem śmiertelnym), bo przemoc jest istotnym składnikiem każdej religii, w celu utrzymania odpowiedniego poziomu strachu wśród wiernych i aby zniechęcić ich skutecznie do poszukiwania własnej drogi.

Gość dindina osiem osiem
czy możecie podać mi jaką informację do przetworzenia dla mego wielkiego umysłu?

Gość April9
Jestem ateistką.

Gość dindinaaaaala
religie nie pasuja do wspolczesnosci - a kretyni co ich sluchja -smiechu warte

Gość dindina osiem osiem
dindina osiem osiem co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych dindina osiem osiem co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych dindina osiem osiem co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych dindina osiem osiem co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych dindina osiem osiem co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych dindina osiem osiem co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych dindina osiem osiem co ty pierniczysz ? spokooojnie tu jest tak naprawdę jeden antykatolik, reszta to same zboczone świnie, miłośnicy rowerów i inne ścierwo dobrze się bawią na dziwnych tematachh mających za zadanie draznienie ludzi niezrównowazonych

Gość dindinaaaaala
wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet-

Gość dindina osiem osiem
April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką. April9 Jestem ateistką.

Gość co ty pierniczysz ?
No nie , to już przegięcie:DJa współżyłam przed ślubem, cnote straciłam w wieku 17--tu lat, ale są tacy co wola poczekać do ślubu, co ja uważam za śmieszne i ryzykowne. Chyba nie ma nic gorszego jak rozczarowanie po ślubie.

Gość dindinaaaaala
religie sa wszystkie wrogie kobietom -wiec myslaca kobieta pokazuje religiom i kaplanom srodkowy palec

Gość dindina osiem osiem
dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- dindinaaaaala wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet- nadal się nudzę dindinala powiedz coś zaskakującego

Gość dindinaaaaala
Kk propaguje kult błoniastych dziewic -dożywotnich panien i mezatek co po zrodzeniu dzieci zyły w bialym malzenstwie -

"wszystkie religie nakazuja przemoc wobec kobiet" chyba nie wszystkie (buddyzm raczej nie) ale zdecydowana większośc faktycznie tak. I to nie tylko wobec kobiet, ale wobec wszystkich słabszych, dzieci i zwierząt także. Katolicy nakazują bić własne dzieci (!!!) i pozbawiając zwierzęta prawa do posiadania duszy i do czucia robia z nimi okropne rzeczy. Tak samo judaiści i islamiści (przyrządzanie mięsa halal i koszernego to wyrafinowana tortura zwierzęcia). Ludzie religijni wspierają (często nieświadomie) sadyzm i zboczenia obecne w ich religiach.