Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie złapiecie mnie

Czy jesteście katolikami?

Polecane posty

Gość SiostraPodłączonaPodRespirator
Błogosław, du/szo moja, Pana, i wszystko, co jest we mnie, św/ ięte imię Jego. Błogosław, du/szo moja, Pana, i nie zapominaj o wszystkich Jego dobrodziejstwach. On odpuszcza wszystkie twoje winy i leczy wszystkie choroby, On twoje życie ratuje od zguby, obdarza cię łaską i zmiłowaniem. Miłosierny jest Pan i łaskawy, nieskory do gniewu i bardzo cierpliwy. Jak ojciec lituje się nad dziećmi, tak Pan lituje się nad tymi, którzy się Go boją. Jak ojciec lituje się nad dziećmi. Jak ojciec lituje się nad dziećmi, tak Pan się lituje nad tymi, którzy się Go boją. Wie On, z czegośmy powstali, pamięta, że jesteśmy prochem. Łaska zaś B/o/ ga jest wieczna dla Jego wyznawców, a Jego sprawiedliwość nad ich potomstwem, nad wszystkimi, którzy strzegą Jego przymierza i pamiętają, by pełnić Jego prz/ ykazania

Gość sarenialeśna
Jestem i wstyd mi potrójnie. Bo wstydem jest udział w zabobonach takich jak wiara w moc próbówek z krwią i wyrwane zęby czy wskrzeszanie zmarlych przez murzynów na stadionach. Bo wstydem być owieczką hosera, michalika i oka. Bo bak mi ocwagi by się z katolicyzmu wypisać.

Gość gość
Nie wstydź się. Przed Bogiem nie ma wstydu, On zna wszystkie twoje myśli i kocha cię bezwarunkowo. Z katolicyzmu nie trzeba się 'wypisywać'. Nikt cię do wiary nie zmusi, nawet Bóg, bo On dał ci wolną wolę, dzięki której możesz wybrać dobro lub zło - Boga lub Szatana. Nie masz najmniejszego powodu do wstydu, masz w sobie godność Dziecka Bożego, której nikt ci nie odbierze. Nie odchodź od Boga. Wytrwaj przy Nim, a będziesz szczęśliwy wiecznie. Słuchaj swojej duszy.