Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedm.nm3

Pytanie do 24-25latek: Macie już stałą pracę, jesteście mężatkami itp?

Polecane posty

Gość jedm.nm3

Czyli macie pełną stabilizację życiową? Czy raczej uczycie się dalej jeszcze, prace dorywcze, narzeczeństwo, ewentualnie singielki?:)

Gość jedm.nm3
zrobiłyście karierę, macie niezależność finansową?

Gość ja w wieku 24-25 lat miałam
już 4 letniego syna. Teraz mam 33,syn blisko 12 i moge wreszcie zająć sie sobą. Super mieć juz dziecko odchowane w tym wieku. Nie wyobrazam sobie wchodzic teraz w pieluchy🖐️

Mam 23 lata co prawda, ale wygląda na to, że w przyszłym roku nic się nie zmieni, czyli brak pracy, brak stabilizacji, studia w toku, mieszkanie z rodzicami. Jedynie co, to mam chłopaka.

Gość jakajataja
tak, tak, tak, tak ;) wszystko na tak ;)

Gość jedm.nm3
ja sobie teraz dziecka nie wyobrazam bo nieczuje jeszcze instynku

Gość jakajataja
dziecko (3,5), mieszkanie, praca, mąż, samochód, pieniądze :D wszystko na tak :)

Gość i teraz bedzie trwac licytacja
kazda nagle ma przystojnego meza, zarobki minimum 3 tys, praca przynajmniej biurowa:D

dzieciak w tym wieku to nie jest zaden sukces🖐️

Gość jakajataja
Pytanie szczere, szczere odpowiedzi, nie wiem, zazdrość tobą kieruje, że takie wnioski???

Gość rocznik 1987 czyli 25 lat
narzeczony ( w przyszłym roku slub) skończone studia brak pracy tak to wygląda

mam 23 coprawda jestem mezatka, pracy stalej brak - wlasnie skonczylam swoj kurs i teraz jestem na etapie poszukiwan ;)

Gość jakajataja
Jak dla kogo, dla mnie sukces i największy powód do radości :)

zazdrość, prosze cie:D to nie jest wiek na pieluchy, tylko okres gdy zdobywa się pierwsze doświadczenia zawodowe, kończy studia i ewentualnie myśli się o ślubie lub niekoniecznie. Śmieszą mnie kobiety, które przedwcześnie chcą być wielce dorosłe. Autorka pewnie na swojej wsi uchodzi za starą pannę bo nie ma chłopa, stad jej pytanie🖐️

rocznik 1987 czyli 25 lat : no tak, grunt to wyjść za mąż a co tam praca:classic_cool:

Gość jakajataja
i teraz trrwać bedzie licytacja a co ty w życiu osiągnąłeś?? phi, no nie, najlepszy wiek na pieluchy to jakieś 40 ;) kolejna ograniczona umysłowo istotka, która marząc o karierze, której nigdy nie osiągnie, zacznie myśleć o dziecku w wieku 40 lat, a wtedy już spotka ją jedno z dwóch- albo bezpłodność, albo chore dziecko, bo 1/30 rodzi się w tym wieku chore. Gratulacje ;) Każdy żyje jak sam uważa, więc przestań pouczać i się wtrącać, jeżeli niewiele wiesz i masz ograniczone horyzonty myślowe ;)

a gdzie napisałam, że w wieku 40 lat?:O

Pracę stałą posiadam, już drugą z kolei no i kilka prac dorywczych:) a męża nie mam i pewnie nigdy nie bede miała, jakoś nie mam przekonania do wszelakiego rodzaju paktów:)

Gość rocznik 1987 czyli 25 lat
a jak !;)

mam fajna prace od ponad 3 lat meza nie mam i nie spieszy mi sie, mam chlopaka do dzieci to juz zupelnie mi sie nie spieszy chce kupic dom w przyszym roku ale nie mam pojecia czy dostane kredyt

Gość jakajataja
Co oznacza- fajna praca?

Fajna praca to praca, która oprócz dawania satysfakcjonujących pieniędzy nie nie sprawia, że chodzę do niej z przymusu, daje możliwości rozwoju, awansu, nie musisz oglądać się za siebie i drżeć, ze jutro mogą Cię wyrzucić. Ja też od 3 lat mam taką.

Gość jakajataja
Ja rozumiem, ale Editta tak zadrżała z radości, że chciałam wiedzieć kim jest- urzędniczką? księgową? projektantką? dekoratorką? Co rozumie przez pojęcie "fajna" praca ;)

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
mam 26 lat, mam chłopaka bo spotykamy się od 7 miesięcy (ten już o slubie coś...szalony chyba ;)) dzieci brak, skończone 2 kierunki studiów, praca na umowe o prace dopiero od poł roku (wcześniej zlecenia), Zarabiam ok, mam własne mieszkanie w nowym budownictwie, mam własne auto no i tyle.

Gość aaarwena
23 lata mam zawod, studia dzienne w toku praca dorywcza, wlasciwie dwie zwiazek: to skomplikowane :D dzieci: a wez mnie nei strasz :O :D mieskania nie posiadam, ale mieszkam samodzielnie ogolnie nie narzekam, choc czasem wydaje mi sie ze powinnam byc na ten wiek bardziej ogarnieta :O ale nawet nie spieszy mi sie z drugiej strony...

Gość aaarwena
auto tez mam ale mysle zeby sprzedac, no i czuje sie zagubiona w zyciu... to by bylo na tyle

Gość ifigenija
mam 25 lat, właśnie skończyłam studia, szukam pracy, chwilowo mieszkam z mamą (nie przeszkadza mi, mamy naprawdę duże mieszkanie, więc na głowie sobie nie siedzimy), nie mam chłopaka,randkuję sobie, dzieci mieć nie chcę (nie lubię i za dużo roboty z tym), planuję studia podyplomowe za rok, generalnie nie śpieszy mi się do stabilizacji, macierzyństwo mnie nie pociąga, w moim otoczeniu mało która koleżanka ma już męża/dzieci/stanowisko...

Gość moj moj moj moj moj tak ma
mam prawie 24 lata -jeszcze sie ucze, wieczna studenka -pracuje, niby stala praca, niby dobrze platna ale nie praca moich marzen -mieszkam z chlopakiem, o slubie nie myslalam, nie mysle -o dzieciach tymbardziej -ogolnie zyje w pedzie, chodze na rozne zajecia dodatkowe, na imprezy i ogolnie zyje na totalnym odlocie podzwgledem braku marzen dotyczacych zakladania rodziny. Marzenia mam by osiagnac jak najwiecej dla siebie, nad reszta pomyslimy za 10 lat ;)

Gość ajamysleze
Niedawno skończyłam 26. Mam męża, 3-miesięcznego synka, wykształcenie i stabilizację :)