Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazowananie

Czy dobrze zrobiłam że nie zdradziłam ..

Polecane posty

Gość gazowananie

Drodzy forumowicze pomocy.. co sie ze mna dzieje !! jestem mama trojki dzieci i zadawałoby sie ze bardzo szczesliwa mezataka a tu takie cos!! na imprezie wpadl mi pewien pan organizator w oko niby nic na poczatku ale jednak przegadalismy ze soba cala noc i jak sie potem okazało mamy ze soba duzo wspolnego.. Na zakonczenie wieczoru nowo poznany pan probował mnie pocałowac bo oczywiscie moja duma i zyciowa zasada nie rob nikomu tego co tobie nie mile nie pozwolila ma na chwile zapomnienia !! Usłyszałam tylko ze jestem wyjatkowa i bardzo mnie szanuje.. na drugi dzien zamienilismy pare zdan i kazde poszlo w swoja strone, było po nim widac zaklopotanie. Ja nadal nie potrafie przestac o nim myslec, jego glos, zapach, zamykam oczy i widze sytuacje w ktorej dotknal moich ust, chciałabym z nim porozmawiac rzucic sie na niego i na chwile zapomniec o wszystkim ... Co sie ze mna dzieje !! Co ja mam zrobić !!!

Gość dr s.Fiutancja od Satanaela
mogłaś mu dać ale dupki, bo vaginke masz niepewną i dzieciorobna.

Gość blondynka....
dobrze, a nawet bardzo dobrze zrobilas! i musisz skonczyc ta znajomosc bo mozesz przy nastepnej okazji zdradzic, nowe znajomosci kusza ale czy warto??

Wydaje mi się, że do Twojego życia zawitała zwykła rutyna, a nowy adorujący mężczyzna jest dla Ciebie takim zastrzykiem energii, czymś odmiennym i fascynującym. Na początku zawsze towarzyszą nam takie uniesienia, motyle w brzuchu, migoczące iskierki. Każda kobieta pragnie uwielbienia i zainteresowania, to normalne. Zastanów się czy chcesz poświęcać swoją rodzinę dla chwili uniesienia, która w końcu i tak przerodzi się w codzienność. Może lepiej popracuj nad tym, aby między Tobą, a Twoim mężem na nowo zapłonął ten żar, który połączył Was kiedyś.

Gość gazowananie
staram sie zapomnieć .. tylko, że to nie jest łatwe. Jak przywrocic żar jak tak napradwe myslami jestem gdzie indziej .. dzis chwile z nim rozmawialam służbowo .. ale serce drżało jak opetane .. Czy on reaguje tak samo na mnie ?? MUSZE PRZESTAC MYSLEC !!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ta szanuje cie do pierwszego bzykania, nie daj sie nabrac zebys potem nie załowała

Gość gazowananie
No tak tylko jak sobie z tym poradzić.. jak przestac o nim mysleć ?

Gość Nocny Spektator
,,co powinnam zrobić?'' Przeczytać ,,Kamiennego Gościa'' Tirso de Moliny albo ,,Don Juana'' Moliera.

Gość Nocny Spektator
a potem mi obciągnąć. ;)