Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja głupia...

Łudzę się że jeszcze się odezwie,gdybym straciła nadzieje wpadłabym w depresje

Polecane posty

Gość jaka ja głupia...

wiem ze tego nie zrobi ale nie dopuszczam tego do swiadomosci poki mi nie przejdzie.

Gość abercombie
bo prawda za bardzo boli...

Gość jaka ja głupia...
Muszę to robić, bo wpadłabym w depresję.A i tak ledwo się na nogach trzymam.

Gość wiesz że może to trwać długo
i z każdym dniem boli bardziej...

Takie okłamywanie, skończ się rozczarowaniem. Wyobrażanie sobie czegoś co się nie zdarzy - wpędzi Cię w paranoję. To właśnie okłamywanie się wpędza Cię w depresję. Akceptacja faktów i tego co jest - to jest ZDROWE. Tak więc, próbujesz się uleczyć trucizną - stąd złe samopoczucie.

Gość Le Soldat
nigdy się nie odezwę

Gość abercombie
na pewno skonczy sie rozczarowaniem ale za jakis czas latwiej jej bedzie to zniesc niz tak na swiezo..

Gość .ostrzegam.
autorko- ten stan minie- trzymaj się tej mysli. Ale stanac w prawdzie musisz. SAamooszustwo niczego nie zmieni. Spróbuj zając czymś umysł- jeśli nie umiesz, zajmij czymś ręce.

Gość jaka ja głupia...
Czekam az samoistnie mi przejdzie bądź pojawi się ktoś dzięki komu bez zalu bede mogla powiedzieć

Gość KiedyśByłamRóżąTwoją
Też odwlekam moment pogodzenia się z myślą, że on nie wróci, ale nie powinnyśmy tak robić. Tylko przedłużamy cierpienie autorko

Gość jaka ja głupia...
*stanąć z prawdą w twarz Chwytam sie wszelkich sposobów,nie działa nic, strasznie to przezywam :/

Gość .ostrzegam.
kto miałby się pojawić do ciebie w takim stanie? cierpienie zmusza nas do pracy nad sobą... Uciekając od cierpirnia musisz zmusic umysł do pracy w tą stronę , w którą ty chcesz by myslał.

Gość do Le Soldat
dla jasnosci napisz kim jestes

Gość .ostrzegam.
spróbuj jakiejkolwiek mantry, nawet rózanca. Powtarzanie w kółko tych samych sentencji oddala niechciane myśli i wspomnienia. Musisz nastawić się na pracę w trybie awaryjnym. To minie.

Gość tez tak mialam :(
ale w tym czasie powtarzaj sobie - ze on nie byl idealny ze nie jest ciebie wart , moze pomoze jakas muzyka a pozniej zajmnij sie czyms aby nie myslec stopniowo... zapomnisz troche pozniej bedzie lzej ale na to niestety potrzebny czas - i da sie - przynajmniej mi to pomoglo dojsc do siebie ale naprawde potrzebny czas - niestety to jest chol.erny ból , wielki ale on minie a pozniej jest ulga wielka i nadzieja ze juz wiecej taki bol nie spotka powodzenia

Gość jaka ja głupia...
dziekuje bardzo za rady sprobuje juz wszystkiego ;*** ;( zaluje ze zachowalam spokoj ,moglam mu powiedziec co mysle naprawde, moze teraz byloby lepiej

Gość jaka ja głupia...
czas napewno jest potrzebny tutaj tylko pytanie ile :( to byl moj 1... wczesniej to ja bylam po 2 stronie i nigdy nie cierpialam a teraz mnie tak dopadlo ze cierpie za kilku:( kiedy to sie skonczy...

Gość też tak miałam :(
jak długo ? ciężko powiedzieć każdy przeżywa to pewnie inaczej ale pewnie z miesiąc a może i więcej :( u mnie minęły dwa i moge powiedziec ze jest dobrze - bo juz potrafie normalnie funkcjonowac skupic sie na tym co robie , najgorszy bol minal ale nadal zdarza mi sie myslec , rozmyslac co by bylo - a to niestety nie pomaga

Gość .ostrzegam.
to teraz wiesz, jak to jest... moze to doświadczenie sprawi, że nauczysz się nie ranić innych by nie cierpieli. To się nazywa empatia

Gość jaka ja głupia...
tak,wiem o co chodzi ale to troche inaczej wyglądało.. nie raniłam celowo. bylam tak zablokowana że nie potrafilam sie otworzyc i zwiazki sie rozpadaly.a zazwyczaj ci faceci za mna byli bardzo, tyle ze rece im opadaly, bo nawet porozmawiac nie potrafilam.On mnie otworzyl, poznal dobrze, i noz w serce.. u mnie 3 tydzien mija

Gość bumele
Przynajmniej uwierzysz że sprawiedliwośc istnieje na tym świecie.

wiesz autorko to twoje zycie i mozesz zrobic co chcesz nawet czekac i pol zycia na jego "znak" - ale czy warto? najlpesze co mozesz zrobic to skoncentrowac sie na sobie teraz