Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mama małego chłopcaaaa

Szukam dobrej podstawówki w Krakowie (Południe), doradźcie.

Polecane posty

Gość Mama małego chłopcaaaa

Witam, Jestem mamą chłopca urodzonego pod koniec roku 2007. Zamierzam posłać małego od września 2012 do zerówki. Szukam dobrej szkoły, z dobrymi wynikami, ale też dobrą atmosferą, gdzie dziecko jest bezpieczne i nie obcuje z patologią. Pracujemy dużo, więc zależy nam na tym, zeby szkoła dziecku coś zapewniała, a nie jedynie zrzucała wszystko na rodziców. Wiem co mówię, bo sama jestem nauczycielką, tylko w innym typie szkół i z podstawówkami nie jestem na bieżąco. Zrobiłam rozeznania w szkołach społecznych i prywatnych i rozważam. Do części z nich nie ma już miejsc na 2 lata do przodu. W większości nie ma zerówek. Może doradzicie jakieś inne szkoły, np. publiczne, ale takie szczególne - nie giganty, kameralne, bezpieczne, z dobrym poziomem w okolicach Woli Duchackiej, Kurdwanowa, Prokocimia, czy Bieżanowa. Jestem wierząca, ale nie mam przekonania do szkół prowadzonych przez zakony, więc wolałabym, żeby to były szkoły neutralne, świeckie. Z religią owszem, ale nie prowadzone przez zgromadzenia. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować