Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata mróz to cienias

po 4 latach nieobecnosci przyjezdzam do polski z uk!!!!!!!! mam stres jak choler

Polecane posty

zmienilo sie cos w polsce? dodam ze pierwszy raz odkad wyjechalam przyjezdzam do ojczyzny fura skora i komora bedzie portfel wypchany funtami tez ale mam stres..... bo nie chce jechac a musze - na 10 dni , jakos za polska nie tesknilam tyle czasu a teraz musze. boje sie ze sie rozczaruje jak zobacze te obszczymurki pod sklepem monopolowym stojace caly dzien w mojej miejscowosci bez pracy i perspektyw.

postanowilam przezyc przygode zycia i jade samochodem do polski bo mam dosyc latania samolotami podsumowanie po 4 latach w uk w polsce pracowalam w sklepie za 900zl o ile dobrze pamietam wyjechalam umiejac powiedziec dzien dory po angielsku pracowalam w anglii bardzo ciezko na poczatku ,, terazmam wlasny biznes po 4 latach dorobilam sie nowego z salonu opla corsy < kupiony w marcu tego roku) mam suoer mieszkanie z councilu nie mam meza tylko chlopaka i nie ciapatego tylko .........koreanczyka dzieci nie mam mam 25 lat 12 tys funtow odlozone na koncie nauczylam sie perfekt angielskiego sama i na kursie tutaj jestem silna szczsliwa kobieta martwie sie ze polska bedzie szokiem dla mojego chlopaka

Gość liliangena
dla polakow szokiem bedzie twoj chlopak;)

Gość l.,
Chwalisz się czy żalisz ? w dupei się poprzwracało widzę, zapomniało się o swoim kraju i się rżnie pańcię cooo ? Ja mieszkam w IRL i za Polską bardzo tęsknię.

Gość l.,
aleeee jakim szokiem dla chłopaka, prziceż w PL jest o wiele więcej ciekawych miesjc, ciekawych rozrywek niz w tej zakichanej anglii :/ co tam jest w UK takiego rewelacyjnego ? tylko większe zarobki, więc już tak nie szalej, bo piszesz jakbyś z jakiś wielkich salonów do obry się wybierała.

no tak ale ja pochodze z zwioski w zasadzie gdzie ludzie jeszcze koniem pole obrabiaja. dla kogos kto sie wychowal w wielkim swiecie i przyjedzie do takiej wisoki co sie cofinie 60 lat wstecz to bedzie szok jak mu wytluaczyc ze u mnie drogi nawet nie ma ???????? fakt bedzie skandal jak z nim przyjade. ale moja rodzina go akceptuje.

Gość l.,
To go zabierz do wiekszego misata i już. Jaki szok ? a cot o w UK nie ma wioch zabitych dechami ? są i to wszędzie na około krowy i barany srają po ulicach, więc nie biadol, że chłopak nie przełknie jakieś wioski w PL, jeśli taki panicz to raczej zmien chłopaka. Irlandczycy jak jada do PL to później przylatuja i pytaja się " po co wy tutaj przyjechaliscie jak tam macie wszytsko? " noo własnie mamy wszytsko, prócz jednego, najwazniejszego :/ głupoty piszes zjakieś i już.

nie o to mi chodzi ja mam wogole stres ze tyle czasu mnie nie bylo w polsce a teraz przyjade i ciekawa jestem jak odbiore polske po takim czasie czy cos sie zmienilo czy sie tylko rozczaruje ja wiem ze anglia cudem nie jest ale mi chodzi o mentalnosc ludzi tu sa wszysycy mili a w pl to roznie bywa nie chce jakis komentarzy pod naszym adresem

najbardziej beda mnie wkurzac niby kolezaneczki ze szkoly zeby im prace zalatwic , co ruszj jakas na fejsie pisze i zebrze po 5 latach milczenia gdybym nie musiala to bym nie jechala ale sytuacja rodzinna i musze

Gość l.,
Tutaj ludzie są mili to fakt, ale bradzo często fałszywie mili, to już wolą tą polską mentalność.

poza tym ja mam swoj dom tutaj i z pl nie wiaze juz zadnych planow.