Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :-)przed40

A ja lubię nylonowe podkolanówki.

Polecane posty

Jest jeszcze ktoś taki?

Gość fantastioco
jasne ja też

Może będzie nas więcej .

A ja myślę, że "nylonem" określasz zwykłą lycrę albo nawet elastan. A tym sposobem to ja mogę powiedzieć, że uwielbiam swoje jedwabne majtki. I chooy z tego, że są z bawełny. :P

Gość fantastioco
widać że musisz mieć wielkie parcie do zaistnienia na tym forum skoro wpi.e.r.d.alasz się z swoimi niby zabawnymi komentarzami w każdy temat :O

nei_nei - nie czepiaj się, ogólnie tak się mówi na produkty pończosznicze, prawdziwy nylon to rzadkość i drożyzna, a już niemożliwe są do wykonania z niego podkolanówki bo zwyczajnie nie ma ich jak zaczepić ;) nylonowe pończochy nie są elastyczne i wymagają pasów i to dobrych

nei_nei - nie czepiaj się, ogólnie tak się mówi na produkty pończosznicze, prawdziwy nylon to rzadkość i drożyzna, a już niemożliwe są do wykonania z niego podkolanówki bo zwyczajnie nie ma ich jak zaczepić ;) nylonowe pończochy nie są elastyczne i wymagają pasów i to dobrych

Jak zwał tak zwał. Są gładkie, miłe w dotyku i bardzo mnie kręcą.

John, ale to bardzo istotna różnica - nylon to tworzywo w pewien sposob szlachetne - ma swoją historie i tradycje - a jeżeli ktoś się określa miłośnikiem nylonu i wali tak prostacki blad jak "podkolanowki z nylonu" to z niego taki miłośnik jak z zula spod monopolowego znawca win francuskich. Ty się jako miłośnik nie afiszujesz a jednak wiesz więcej. Ciekawa jestem czy autor w ogóle kiedyś pończochy z nylonu na oczy widzial. :D

nei_nei -no niby tak i mimo, że ja wiem w czym rzecz(bo jednak jestem miłośnikiem, ale ogólnie pojętych wyrobów pończoszniczych ;) i to nawet ze wskazaniem na współczesne wyroby ;) choć kiedyś dla żony zamówiłem kilka pończoch nylonowych to się tak nie czepiam... jest np. taka strona "nylonomania" - i głównie pokazuje się tam kobiety w rajstopach, pończochach z lycry... co zrobić...

Autor dobrze wie co lubi. Jak ci się ten topik nie podoba, opuść go.

Ja się czepiam john, bo gdybym popełniła jakiś blad na temat samochodów czy piłki nożnej - albo chociażby whisky - blad tego typu to zostalabym okrzyknieta idiotka ( i tak jestem, ale to inna zasada :D) Co to za miłośnicy, którzy nie potrafią rozróżnić dwóch podstawowych włókien nylonu i lycry a na dodatek nazywać nylonem lycrę bo jest bardziej gladka w dotyku :D Nie znam się na samochodach, ale nie nazywam toyoty mercedesem. ;)

no dobra, przyjmuję uzasadnienie (ale autor niekoniecznie) - fakt, wiele rodzajów nylonu wcale nie jest przyjemnych w dotyku tak jak lycra... stąd dotykowo wolę współczesność ;) no ale co do samochodów - to ja też się nie znam poza tym, że wiem gdzie ma kierownicę i że ma jechać ja wykonuję odpowiednią sekwencję czynności, a co do whisky to zapewniam Cię, że 80% facetów nie odróżnia whisky od whiskey... nie mówiąc już o tym, że nie mają pojęcia o tym co to jest whisky blended i single malt ;) tym się nie przejmuj

No dobra, przekonałes mnie :D Swoją droga, to autor powinien się cieszyć, ze ozywilam temat, bo chociaż parę osób do niego zajrzalo :D a tak, to by zginął bez slladu jak setki mu podobnych :D

Dziekuje za podtrzymanie tematu.

Bardzo proszę :P A tak a propos - to lubisz te podkolanowki u kobiet czy na własnych nogach?

Tylko i wyłącznie u kobiet.

Aha. A bardziej lubisz takie w naturalnych kolorach schowane pod długa spodnica lub spodniami (bo czarne podkolanowki wyglądają moim zdaniem okropnie, kiedy przypadkiem wychyną spod kiecki - szczególnie na bladej nodze ) Czy takie bardziej dziewczece - kolorowe i całkowicie widoczne do krótkich spodniczek?

w naturalnych kolorach, mogą być we wzorki. W sumie te we wzorki lubię bardziej.

Gość kobieta w nylonkach
ja lubię :) chcesz pogładzić moje nogi?

mam kochanie:)nawet dzisiaj je zalozylem,cieliste,gladziutkie,w dotyku bardzoe przyejemne.a ty lubisz od czasu do czasu takie zalozyc?

Gość kobieta w nylonkach
tak :) czarne w seksowny wzorek oplatający kostkę

Gość kobieta w nylonkach
chrup :)

Gość kobieta w nylonkach
kwik, kwik, podobasz mi sie swineczko ty moja.