Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniar

kobiety! jak chcecie by ubieral sie facet?!

Polecane posty

Gość ja pier...co za temat.
Ale pieprzysz za przeproszeniem;-) Chyba dawno na ulice nie wychodzilas,jest coraz więcej lanserow w modnych ciuchach,a przeciętny Kowalski też ubiera się dużo lepiej niż 10lat temu. A co do wymagań,to jakby mi panna wyjechała z tekstem,że będzie że mną jak ciuchy będę miał z TH,czy innego Armaniego - to bym ją zabił śmiechem i powiedział ok - pod warunkiem,że Ty będziesz lodzila jak Sasha Grey :-D

Gość niuniar
aha i "kochaja" chlopakow z biedronki, bo nie maja za bardzo wyboru.... Ale jak tylko znajda sie zagranica to zostawiaja Polaczkow, zgadnij dlaczego...? I nie, nie chodzi tak jak sobie to tlumaczycie o pieniadze lub dlugosc wyposazenia...

Gość wydaje mi sie ze
Nie wiem w jakich kręgach Ty się obracasz. Faceci mają wymagania co do wyglądu, owszem, ja też mam wymagania co do facetów. ALE nie sądze, żeby normalnemu facetowi robiło różnicę czy dziewczyna ubiera się w markowe ubrania, czy też ubiera się z gustem (o tych wiadomo- się nie dyskutuje) w sieciówkach, czy- o zgrozo! na bazarku. Prawdziwa kobieta umie się ubrać z klasą wszędzie i będzie wyglądać ładnie praktycznie we wszystkim (bez extremów) i to samo tyczy się prawdziwego mężczyzny. Ale z klasą człowiek się rodzi, a wieśniactwu to i w RL słoma z butów wychodzi niestety!

Gość rimmma
ja zyje juz duuzo lat- i nigdy zadnej damy ani kobiety z klasa nie spotkałam

Gość rimmma
dzentelmana ani faceta z klas a tez nie

Gość rimmma
predzej mozna spotkac kosmite niz dame dzentelmena i kogos z klasą

Gość wydaje mi sie ze
A ja spotykam, niestety rzadko ale spotykam. Wg mnie kobieta z klasą ubiera się 1) kobieco 2) niewyzywająco, 3) w rzeczy które pasują do jej typu urody i figury Do tego nie oszpeca się wyciągniętymi swetrami, podartymi jeansami, itp. Mężczyzna z klasą ubiera się odpowiednio do okazji i nawet w dresie (po domu, podczas uprawiania sportu) wygląda dobrze. Ale mam nadzieję, że się zrozumiemy: są dresy i są "dresy".

Gość wydaje mi sie ze
Gość niuniar
mysle ze w przypadku przywolanych przykladow wlasnie twarz i przede wszystkim osobowosc miala decydujace znaczenie. Ubranie moglo byc przecietne, ale to jak dana osoba je prezentowala na sobie - bylo mistrzostwem mistrzostw

Gość wydaje mi sie ze
Gość estrella_damm
Lubię, kiedy facet jest ubrany, a nie przebrany, nie przestylizowany i kiedy czuje się w swoim ubraniu swobodnie. Prosty styl jest najlepszy, dżinsy, bluza/koszula, chociaż oczywiście niektórym pasuje bardziej artystyczny/elegancki wygląd. Nie znoszę ostentacyjnych gadżetów, krzyczących 'patrzcie, ile kasy wydałem na mój look'. :)

Gość niuniar
wydaje mi sie: ze nie chodzi o ubrania z sieciowki ani od versace. tylko o jakas wyrazistosc w stylu. jak ktos ma sprecyzowane zainteresowania, pasje albo zasady to bedzie sie przejawialo w jego stroju niezaleznie od mody. I to jest wlasnie piekne, bo jest wlasne i niepowtarzalne a nie kupione. Brak stylu kojarzy sie z bylejakoscia charkateru ktora mnie wkurza u polskich mezczyzn. Brak odwagi aby pokazac siebie i swoja oryginalnosc. A moze nie ma co pokazywac, moze wszyscy sa "za te same pieniadze"? Moze po prostu ludzie nie maja czasu i energii by myslec o jakims hobby jak trzeba splacac kredyty? Jak zaczynalam ten temat nie bardzo wiedzialam o co mi chodz, a teraz juz wiem, dziekuje :) Szukam osobowosci, pieknego wnetrza ktore bedzie przejawiac sie takze na zewnatrz. Nie szukam tylko markowych ciuchow

Gość wydaje mi sie ze
Regres- to nie tylko typowa Polka, ale typowa Europejka. Mieszkałam pewien czas we Francji i uwierz mi- wiele kobiet było podobnie ubranych.

Gość estrella_damm
Spotkałam wielu mężczyzn z ciekawą osobowością, którzy ubierali się zupełnie przeciętnie. Z kolei ci z tak zwanym własnym stylem/modni często okazywali się nudziarzami,przykładami 'przerostu formy nad treścią'.

Gość wydaje mi sie ze
Niuniar cieszę się jeśli choć trochę pomogłam dojść do takich wniosków :P

Gość ringerike
reka w gore -kto z was spotkął dam e/ dzentelmena -oosbe z klasą?

Gość ringerike
sram ze smiechu gdy slysze i czytam z e polki to damy i kobiety z klasą-ja w zyciu zadnej damy nie spotkalam

Gość do ringerike
ringerike- bo pewnie bida jestes i w slumsach mieszkasz

Gość do ringerike
zresztą po ponownym przeczytaniu twojej wypowiedzi mam pewność że tak właśnie jest :D

Gość ringerike
jestem wykształciuchem a mimo to zadnej damy w zyciu nie spotkalam ,zadnej kobiety z klasa-polki to smierdzące , tłuste wielordki

Gość do ringerike
I raczej nie spotkasz. Ciągnie swój do swego. Kulturą nie grzeszysz więc nie licz na to, że poznasz kobietę z klasą.

Gość ringerike
polki to tluste ohydne bab ska -baba ma 40 lat i 40 kg nadwagi i ubiera sie jak mniszka pustelniczka bo kler potepia mini dekolty obcisle ubrania - a na plazy -jak bab ma nadwage to swego sadla nie powin na pokazywac n a plazy-brzydza mnie baby co maja zylaki od noszenia obcasow- czesto mlode i bezdizetn e-odslanija tluste brzuchy-ohyda- polki to gówno