Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzunia B.

Pytanie do doświaczonych...

Polecane posty

Gość Zuzunia B.

Pytanie do doświadczonych! Chcę zrucić parę kilogramów, ale nei chce mi się wielce tam ćwiczyć, późno z pracy wracam, mam dzieciątko w domu, którym się zajmuje więc nie mam czasu za bardzo też na to bieganie. Chcę zrzuć dosłownie 2 kg (więc nie aż tak dużo). Czy myślicie, że te kawy i herabtki odchudzające działają? A jak tak to które? Jak narazie znalazłam takie http://www.time4tea.pl/31-herbaty-zdrowotne-odchudzanie Wie ktoś coś na temat tych herbat? Czy faktycznie skuteczne? Przypominam, że nie mam do zrzucenia 100kg tylko 2! Z góry dziękuję za dobre rady :)

Gość Marzenia się spełniają_*
nie działają działanie większości z nich opiera się na efekcie przeczyszczania, więc jeżeli zaczniesz je pić regularnie, to rozleniwisz jelita (gdy przestaniesz pić będziesz miała wieczne zatwardzenia) a jedyne kilogramy które zejdą to woda, bo po prostu odwodnisz się przez biegunkę a te, które nie przeczyszczają, tylko stymulują przemianę materii nie działają same, trzeba dodatkowo ćwiczyć i stosować dietę radzę ograniczyć do minimum węglowodany, a dodać więcej chudego białka i warzyw i te dwa kilogramy znikną w krótkim czasie

Rozumiem Cię Zuzunia B. doskonale! Jeśli chodzi o odchudzanie za pomocą herbat, to czerwona bardziej pomaga niż zielona. Jednak nie każdy przepada za smakiem czerwonej herbaty, więc można zastąpić ją zieloną ;-). Aczkolwiek jest to proces długotrwały, dlatego jeśli zależy Tobie na jak najszybszym odchudzaniu to proponuję skorzystać z tabletek z linii Linea: http://av.pl/386,linea-60-tabletek.html , które zawierają m.in. zieloną herbatę, a zawarty w nim ocet jabłkowy pobudza przemianę materii. Jeśli zależy Tobie dodatkowo na oczyszczeniu organizmu z toksyn, to od jakiegoś czasu dostępna jest Linea Detox: http://av.pl/384,linea-detox-60-tabletek.html . Życzę powodzenia w walce o zgrabną sylwetkę! :)

Gość Zuzunia B.
Dziękuję Ci za radę, pomyślę nad tymi węglowodanami (aczkolwiek wydaje mi się, że wystarczająco mało spożywam...). Mimo wszystko jednak spróbuje (skoro mi to nei zaszkodzi jakoś specjalnie, to zobaczymy, kupię jedno opakowanie i zobaczymy co dalej :)

Gość Zuzunia B.
Marianno7 Dzieki bardzo, ale mi tu nei chodzi o tempo.. chodzi mi o to, zeby zrzucic te 2kg i utrzymac te wage... Z tabletakmi wlasnie sie balam, ze jak przestane brac to waga moze do gory skoczyc a jak bede dalej brac to moge miec non stop biegunke i schudnac za duzo :D Herbatka wydala mi sie wlasnie takim spokojnieszym trybem :D Ale zobaczymy! :) Dam znac za..... jak skoncze opakowanie :)