Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdradzonazonaona

nakrylam meza na zdradzie

Polecane posty

Witam, jestem zrozpaczona, nie wiem co robic szlag mnie trafi dzis wrocilam wczesniej do domu maz mial byc pracy w sumie to w delegacji a dzieci w szlole zdziwilo mnie wie ze drzwi byly otwarte cicho weszlam a w sypialni maz z jakos dziwko wrylo mnie nawet mir zauwazyli ze weszlam bylli tak soba ' zajeci ' wrylo mnie nie bylam w stanie wydusic slowa i uciellam rozumiecie bal sie tego co widze lazilam po miescie teraz musialam wrocic do domu bo dzieci a maz w tej niby delekacji huj wiw gdzie on jest a ja sie boje zostac sama

Gość bla bladziocha
głupia jesteś, trzeba było nagrać na komórce filmik - do sądu, rozwód i alimenty, a dziada w skarpetach puścić.

Gość kaszpirowska26622
z daleka widac, ze to prowo. Na dodatek marne

Gość madzik86m
dziwię Ci się, że ociekłaś. Gdybym ja swojego męża nakryła na zdradzie to takiego kopa bym mu zajebała, że aż by się nogami nakrył i manatki za okno..

Gość ja wiem ja wiem!!!!
daj mi pupkę za mieszkanie

Ale bzdury...... Mąż miał być w delegacji a przyprowadził kochanicę do domu a nie do hotelu? Tere fere,wymyśl coś bardziej prawdopodobnego:P

nie wiem czemu tak zrobil moze to go podnieca nie wiem ludzie jak myslicie ze to prowo to nie puszcie ja nawet nie mam z kim pogadac a musze sie trzymac dla dzieci

Gość sdfsdfsdfsdf
a spójrz na siebie - fochy, - nerwy, - obrażanie, - dzieci na 1 miejscu a on na 7 tak tak

Gość ciatkoo od ciotki
Silvergold chyba nigdy nie dotknela Cie zdrada?! Kobieta jest w szoku,a Ty ja wysmiewasz.:O

Gość moniczka :P
Spakuj jego walizki wystaw za dzwi broń boże sama się nie wyprowadzaj to jego wina i dlaczego ty bys miała tułać się z dziećmi po obcych domach masz takie samo prawo do mieszkania jak on na drugi dzięń idz do adwokata i się rozwiedź jak raz zdradził drugi raz zrobi to samo a ty mu wybaczając dajesz przyzwolenie na to

Ja się nie wyśmiewam.Zdradzona od razu pisze na forum nie ma bliższej rodziny? Oj ludziska:):)? Ciekawe,oj ciekawe.....

Gość moniczka :P
zmien zamki wystaw mu szmaty za dzwi niech spierdziela idz do adwokata i nie baw sie z nim w wybaczanie raz zdradził drugi raz zrobi to samo a ty wybaczając dajesz mu na to przyzwolenie

zdradzonazonaona a jakie on ma prawa do dzieci moge je zabrac i nie utrzymywac kontaktu I Bzdury wypisujesz! Dzieci to nie chomiki w klatce:P A prawo do dzieci ma tak matka jak i ojciec! Zdrada to sprawa między dorosłymi a nie dziećmi. Taaa,zablokuj konto bo jeszcze kochance za sex zapłaci? A może najpierw porozmawiacie? I tak nie wierzę:P