Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

po co wam mąż skoro bardziej kochacie dzieci?;-///

Polecane posty

Gość zależy jaki związek
Znikam! :) Pozdr z deszczowej wyspy :)

Gość Aaliya Haughton
haha chłopie z pospiechu mozna pominąc przecinek a ty robisz byki ortograficzne debilu!!! stary cap łysy :D

Gość matacz ,.,.,.,
pitolenie ciagle o tym samym , miłosc do dziecka jest inna od milosci do meza ... wykaz owe roznice , wy nie macie pojecia co to milosc , stad te głupoty .

Gość lofiks
A moja rodzina taka niejest, biedne dziecko, twoi rodzice robili w domu jakieś wartościowanie? Jełopy.

Gość matacz ,.,.,.,
z pospiechu :) jasne tyle ze by wiedziec kiedy pzrecinek postawic to trzeba wiedziec , a orty to podkresla na czerwono system w kompie. wiec nie bredz masz luki w wiedzy i tyle ,

zależy jaki związek- dla ojca również, niestety to najczęściej tata pracuje, a mama zostaje z dzieckiem. Stad te początki tak wyglądaja. Jeśli ojciec jest dojrzałym, gotowym do roli ojca człowiekiem to również te pierwsze miesiące z maleństwem, pomimo zmęczenia, mogą być fajne.

Gość matacz ,.,.,.,
czym ty chesz byc zmeczona w piewszych miesiacach ...jednym dzieckiem i opieką nad nim ?

Gość lofiks
Na świecie prowadzi się politykę rozbijania rodzin i zniechęcania młodziezy do zawierania małżeństw. Małżeństwo to jedność, ciężko jest z zewnątrz manipulować rodziną. Za to zbiorowisko singli i luźnych związków, ho ho, dają się prowadzać na sznurku jak małe dzieci.

Gość mysle, ze nie masz
matacz- to ze ja jestem na damskim forum ( nawiasem mowiac, weszlam o 10, a teraz raptem drugi raz,zeby zobaczyc, czy dostalam odpowiedz na interesujacy mnie temat) - to chyba nic dziwnego, ale facet? nie masz co robic w zyciu? Potrzebujesz rady, jak sciagac mleko z piersi itp? Opinia takiej "trzeciej płci"jak ty nikogo i tak nie wzrusza.

tak matacz, kobieta po porodzie, karmiąca piersią jest zmęczona. Ma do tego pełne prawo. Jeśli ma w domu fajnego mężczyznę jest super. Jeśli nie, pojawiają się problemy....

Gość iiiiiiiiiii
Zgadzam sie z Toba autorko. Tyle ze to glownie zalezy od typu czlowieka. Ja tez nie wyobrazam sobie siebie, ze nagle poporodzie moj facet przestaje dla mnie istniec, wykonal swoja role i moze spierdalac, bo ja teraz juz mam dziecko.Dla wielu w tym momencie wlasnie nastepuje przewartosciowanie i calym swiatem nagle staje sie TYLKO dziecko i nawet nie widza w tym nic zlego, uwazaja ze to normalne i tak powinno byc, bo przeciez dziecko to najwazniejsze co moze sie w zyciu przytrafic, trzeba dla niego poswiecic wszystko. Bzdura. Jakos ludzie zapominaja o tym, co bylo przed tym dzieckiem, kto je stworzyl i z czego ono powstalo. Najpierw jest kobieta i mezczyzna, a dziecko jest dopiero potem i nawet po narodzinach najwazniejszym powinien byc mezczyzna i kobieta. Ja akurat mialam odwrotna sytuacje, moj byly mial dzieci i od poczatku sluchalam "moje dzieci sa dla mnie najwazniejsze, zadna kobieta nigdy nie bedzie nigdy wazniejsza niz one" no to sorry, jezeli ktos z gory tak mowi no to taki zwiazek nie ma sensu, kim wiec kobieta ma byc dla niego, dodatkiem? Sorry, dla niego i dla jego dzieci. Jak w ogole mozna porownywac milosc do dziecka z miloscia do kobiety/mezczyzny? To jest chore, milosc do dziecka jest inna i milosc do kobiety jest inna i nikt nie powinien w ten sposob stawiac spraw.Taka osoba w takim razie powinna byc zawsze sama, jezeli nie potrafi kochac jednoczesnie i dzieci i kobiety, z ktora w dodatku chce sie wiazac i ma ona zaakceptowac jego dzieci. Jak on to sobie wyobrazal, ze ja bede rywalizowac z tymi dziecmi o jego milosc?Z gory bylam przegrana, dzieci na pewno zauwazylyby ze to one sa najwazniejsze i zapewne nawert by mnie nie szanowaly skoro tatus stawia je ponad wszystko i wszystkich

Gość zależy jaki związek
MIRECZKOWATA- my mamy 2 dzieci i te wczesne okresy pierwszych kilku misc byly najfajniesze :) On brał miesiąc urlopu - przy 1szym dziecku, 7 lat później znów i byliśmy cały czas razemi wszystko robiliśmy. No przez pierwsze 2 tyg tylko on, bo to cc były i ja się oszczędzałam :) Bez pomocy babć, cioć i to było super. A gdy dziecko zasypiało wtedy zajmowaliśmy się sobą :) Naprawdę miło ten okres wspominamy oboje. Teraz już naprawdę lecę :) Miłego dnia wszytkim ( a właściwie jego reszty ;) )

Gość Aaliya Haughton
matacz jestes juz bardzo znany na tym forum ze swojego debilizmu,niestety jestes z tych przygłupów na których sie pluje a oni mówia ze deszcz pada, wychowałes sie z patologi i patologie tworzysz, na szczescie inni sa normalni i zyja normalnie

Gość jakprzeniesc,.,.,.
POPIERDÓŁA JEST ZMECZONA A NIE KOBIETA ! NASZE BABCIE MIAŁY PO 4 DZIECI I W POLU Z NIMI ZAPIERDALAŁY O ZMECZENIU TO ONE MOGŁY PISAĆ I MÓWIC , NIE MAJAC PIELUCH JEDNORAZOWYCH , NIE MAJAC PRALKI AUTOMATYCZNEJ , KUCHENKI GAZOWEJ ITD.

Gość lofiks
To normalne, że własne dzieci są ważniejsze niż cudza baba. Tak samo własne dzieci są ważniejsze niż cudzy facet.

Gość jakprzeniesc,.,.,.
A JA SIEDZE CODZIENNIE NA INTERNECIE I CODZIENNIE PRZY OKAZJI MA OTWARTE TO FORUM , CO NIE WOLNO ? MAM TEZ OTWARTE INNE FORA .... COŚ ZŁEGO W MIEDZY CZSIE SOBIE ZERKAM I PISZĘ

Gość jakprzeniesc,.,.,.
LIFOKS ' takim kobietom ja mówie spierdalaj - nie ma znaku rownosci won

Gość jakprzeniesc,.,.,.
tak tak , normalnoscią jest grzebanie partnerowi w komórce , normalnoscią jest wynajmowanie detektywów , sledzenie , nakazywanie , wymaganie , zazdrosc , to wszystko jest normalne jak i wiele z tego co nie wymieniłem , tylko idiotka moze tak napisać .

mnie nie interesuje, co robiły nasze babcie. Mnie interesuję JA i moje samopoczucie, moje zmęczenie. Kropka. Ja byłam zmęczona po porodzie i drugi raz zakochałam się w moim facecie- właśnie dlatego, ze wział wolne i razem zaczynaliśmy nasze życie we trójkę. Że potem wracał po pracy do domu i , pomimo tego, ze tylko "siedziałam" z dzieckiem w domu, dzielnie kąpał, wstawał w nocy. no ale mataczopodobne tego nie zrozumieją :) Dlatego tacy pseudo mężczyźni nigdy nie byli w kręgu mouich zainteresowań. iiiiiii- cóż, powinnaś się cieszyć, że postawił sprawę jasno. Zwracam uwagę, ze powiedział "żadna kobieta nie będzie ważniejsza niż moje dzieci"- a nie, każda kobieta będzie mniej ważna. No ale kobiety często maja problem, zeby zaakceptować dzieci partnera z poprzedniego zwiazku.

Gość iiiiiiiiiii
To normalne, że własne dzieci są ważniejsze niż cudza baba. Tak samo własne dzieci są ważniejsze niż cudzy facet. Nie mowie, ze dzieci maja byc nie wazne, ale jezeli ktos ma wlasnie takie podejscie to tak jak juz wspomnialam- nie jest zdolny by tworzyc zwiazek z zadna kobieta WIEC POWINIEN BYC SAM, a nie pierdolic komus brednie o milosci, namieszac w zyciu a pozniej tylko sie tlumaczyc bo dzieci to, dzieci tamto. Jezeli wiec potrzebujecie kobiety tylko po to, zeby poruchac to mowcie z gory im o tym, to wiele ulatwi

Gość matacz ,.,.,.,
własnie - typowe , JA I MOJE SAMOPOCZUCIE zasrane egoistki z jednym dzieckiem rady sobie dac nie umie , zawsze kotos kolo dupy robic musi .

Gość matacz ,.,.,.,
a potem sie dziwicie , ze macie facetów jakich macie

Gość Aaliya Haughton
matacz frustracie tak mi cie zal:D biedactwo masz tak przejebane zycie ze musisz tu swoje frustracje wywalać :D stary dziad siedzi na damskim forum:D na meskim cie pewnie pogonili:D:D:D

Gość robotexyx
co to za pierdoły, bierzcie sie za domowe porzadki i za siebie, a nie siedzicie godzinami na internecie. TO "SREBRNA REWOLUCJA". GRUZINI CHCĄ OBALIĆ SAAKASZWILEGO>> A przeliczono już 30 proc. głosów. Okazało się, że opozycyjne do tej pory Gruzińskie Marzenie ma 53-proc. poparcie. rządzący Zjednoczony Ruch Obywatelski zdobył 41 procent głosów. Opozycja prowadzi także w większościowym głosowaniu. Saakaszwili i Zjednoczony Ruch Narodowy rządzą Gruzją od 2003 roku. Sam Saakaszwili będzie stał na czele państwa do przyszłorocznych wyborów prezydenckich. Zgodnie z konstytucją nie będzie mógł już w nich startować (urząd prezydenta można pełnić w Gruzji jedynie dwukrotnie). Krytycy twierdzą, że Saakaszwili miał jednak ochotę nadal rządzić krajem. Temu służyły zmiany w gruzińskiej konstytucji, przeprowadzone w 2010 roku, które mają zacząć obowiązywać od grudnia 2013 roku. Na ich mocy większość dotychczasowych uprawnień prezydenta przejąć ma premier.

a potem sie dziwicie , ze macie facetów jakich macie to znaczy jakich , bo jkaoś doczytać nie mogę ?:)

Gość cykl-ista
nie łoto chodzi co komu dópem ściska :D boncie dlasiebie mili :D

Gość matacz ,.,.,.,
siedze gdzie mi sie podoba w danej chwili , zgłebiam głupote wielu kobiet, całe szczescie , ze nie wszystkie są popaprancami i nieudacznikami zyciowymi ktore to bez chlopa ni rusz . Tylko szkoda , ze te chłopy durne i doprowadziły do tego do czego doprowadziły , cwoki uległy kobietom - a to nas zaprowadzi do katastrofy

Gość pije trzecia kawe...
mysle, ze duzo prawdy w tym, ze kobieta po ur dziecka odsuwa faceta. ja z mezem jestesmy rodzicami 2 latka i od czasu kiedy skonczyl 5 miesiecy, a ja skonczylam karmic, kazdy piatek wieczor mamy dla siebie. przychodzi do nas niania ok 18 i zostaje do rana. a my idziemy do kina i drinka/kolacje. nie wyobrazam sobie nie wychodzic w piatek, zawsze na piatki czekam, to takie nasze randki:) jestesmy razem 11 lat.

Gość matacz ,.,.,.,
allium takich jakich przedstawia wiele kobiet na tym forum , zdradzajacych , wladców pilota , itd.