Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

po co wam mąż skoro bardziej kochacie dzieci?;-///

Polecane posty

Gość Aaliya Haughton
spoko matacz masz juz koło 60 wiec luzik nie martw sie długo juz nie pociagniesz wiec twoje cierpienia nie beda trwały wiecznie:D

ale przecież żadna normalna baba nie wyjdize za władcę pilota i zdradzacza - czyli panowie po ślubie sie tak radykalnie zmieniają.

Gość matacz ,.,.,.,
dwu latek juz jest na tyle duzy by pobyc chwile sam , co zaskutkowało by ze nie tylko piatek miala bys dla męza i nie mam na mysli wychodzenia z domu , ale jak wychowalas inaczej i przyzwyczaiłas do ciagłego bywania z małym , to masz jak masz .

Gość Rzyganna
Małżeństwo to układ, zwykły kontrakt. Z dzieckiem wiąże rodzica, bez względu na płeć, nierozerwalna więź. Uczucia łączące kobietę i mężczyznę mają się nijak do miłości rodzicielskiej. Mówię to jako żona z 20-letnim stażem i matka dorosłego dziecka. A pytanie jest z dupy...Po co ci matka, jak masz ojca?

Gość Aaliya Haughton
matacz przeciez ty zdradzasz,piwo piwsko na umów,wygladasz jak 7 nieszczesc ,wyglada na to ze jestes jednym z tych strasznych mezów:D

Gość matacz ,.,.,.,
ano nie wyjdzie jednak to forum wiele jego stron swiadczy o takim stanie rzeczy . To sa fakty wystarczy poczytac to forum choc nie ma parcia i to na prawde jak ktos nie siedzi przy kompie i czeka na coś - strata czasu . wiecej narzekajacych na swych mezów niz ich wychwalajacych

ale to nie jest jego wina ,ze wyglada jak wyglada iżyje tak jak żyje tylko ................ jego żony :D

Gość Aaliya Haughton
po czesci jego wina bo wiadomo jak wygladaja panowie pijacy dzien wdzien piwo i siedzacy przed kompem 24 na dobe ;) pewnie sie nawet nie myje fujjj ;)

Gość matacz ,.,.,.,
a ja jako ojciec z ponad 25 letnim stażem pisze , ze miłosci sie nie stopniuje - ona jest jedna jedyna . miłosc to milosc nie ma rodzicielskiej , to tylko tak jak z freudem zamieszanie sie zrobło , debil napisał o orgazmie łechtaczkowym i siedzi to do dzis w głowach głupców

ale to wina jego żony ,bo pewnie sie kobiecina zmieniła i z seksowenej laseczki stała sie damska wersją władcy pilota :D

Gość matacz ,.,.,.,
chciała bys :) nie ma tak chop po pierwsze jestem bardzo przystojny i zadbany gość . po drugie ustawiony dość dobrze a wszystko z rak swojej pracy. na internecie kupuje, sprzedaje , obserwuje .... internet nie jest moim zyciem , jezt narzedziem do zarabiania pieniedzy :)

matacz , chłopaku :) ty sie zdecyduj ile ty w końcu masz lat :) Bo już miałeś i 42 i 28 a naqwet 52 - i to w takiej kolejności :D twoje wywody sa tak śmieszne że aż cie zapamiętałam :0 a to nie jest łatwe :)

Gość Aaliya Haughton
hehe allium racja ;) pewnie przerzuciła miłosc na dzieci i dlatego matacz musiał znalezc kochanke:D

Gość matacz ,.,.,.,
nigdy winy nie wmawiałem zonie , zawsze ja dzieliłem po połowie , zmiany ...a i owszem jak kazda po dzieciach sie zmienia i nie o fizyczną zmiane chodzi , bo jak juz pisałem nie raz moja zona to piekna kobieta mimo lat , ze nie jedna młoda jej może pozazdroscić wiec nie pozwalaj sobie jedna z drugą na wycieczki w nasza strone , bo w głowie sie nie miesci jednaj i drugiej jak jest , ajk było , i ze jest dobrze .

matacz ot czyjaś ' skórka " :) ktoś sobie taki image wymyślił i konsekwentnie w nim mtwa , tylko watki i szczegóły zaczynają mu sie mylić :)

Gość matacz ,.,.,.,
bredzisz , udowodnij podane lata , nigdy nie pisałem ze mam tyle co piszesz .

Gość Aaliya Haughton
haha matacz nie pierdziel :D wstawiałes tu swoje zdjecie i wiele osób pamieta jak wygladasz :D ja je tez widziałam jestes łysą wersja Ferdka Kiepskiego w białym podkoszulku :) a takie interesy robisz ze masz meble sprzed potopu szwedzkiego :D

już sie rozpędziłam żeby smarkaczowi coś udowadniać . :) A na przyszłość albo nika zmień albo bardziej sie postaraj chłopaku :)

Gość matacz ,.,.,.,
nie ja wstawiłem bo debilem nie jestem , tylko ktos o niku jak sie nie mylę wykrywacz pojebów , wpisał w google bodo i ubzdurał sobie ze osoba sie pojawiajaca na zdjeciu to ja , bzdura , ja moge sie spotkać w realu w KATOWICACH ale i tak nikt nie podejmie wyzwania , tylko bedzie jedna z drugą suką szczekac i ujadac

Gość matacz ,.,.,.,
alliach za to pitolic i bezic to potrafisz i zupełnie nic innego !

Gość Aaliya Haughton
no własnie jestes debilem, jak wstawiłes zdjecie i całe forum cie wysmiało to nawet zniknałes na jakis czas :D teraz udajesz ze to nie ty bo ci wstyd

Gość cykl-ista
" a takie interesy robisz ze masz meble sprzed potopu szwedzkiego " tysz robie w antykah proszem o kontakt...:D

Gość matacz ,.,.,.,
pies o suce zawsze cos wie - dajesz kazdemu jak kazda suka z podwórka i dlatego tu jesteś

Gość matacz ,.,.,.,
nic poza tym , ze udowadniam , ze owe panie sa pojebane , a one to potwierdzaja , zadna na poziomie kobieta nie bedzie z mataczem polemizowac , zadna ! i taka jest prawda ktora udowadniam tu codzien :)

Gość Aaliya Haughton
mireczkowata a niech sie matacz wyzyje ;)

co ty tam dizeciaku mozęsz wiedzieć o małżeństwie , o rodziceilestwie , o zmianach zachodzących wraz z wiekiem , o zmianach w postrzeganiu siebie i świata ? wypisujesz tu banialuki rodzem z gazetek dla nastolatków i myślisz ,ze kogoś nabierzesz . No może i nabierzesz , ale to taki sam sort jak ty -dzieciaki próbujace udawać dorosłych albo nudzące sie projekty :)

ach te wulgarne odnośniki do seksu ---- od razu poczułeś sie bardziej męsko ?:D

Gość Aaliya Haughton
matacz pojeb nr 1 na tym forum mysli ze cos komus udowodni :D choc moze udowodni,komus kto go nie zna jeszcze udowodni jak wielkim jest z.jebem:D