Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

po co wam mąż skoro bardziej kochacie dzieci?;-///

Polecane posty

Gość matacz ,.,.,.,
no popatrz ubzdurała se baba zem chłoptas i koniec :) tak sie składa , ze matacz ma dwoje dzieci juz dorosłych , zone i kochanke i z racji tego musse pewne rzeczy wiedziec i miec o nich pojecie ,w przeciwienstwie do takich jak Ty co to pisza teori

no nie wiem, moim zdaniem zniżać się do takiego poziomu wyzywania od suk i psów to trochę głupie i dziecinne :) Ale ok, już nie zakłocam, pozdrawiam.

Gość matacz ,.,.,.,
fakt jest jeden , ciagle ze mna dyskutujecie ! a to swiadczy tylko o jednym i moze jedna z druga sie pocic i brylowac , niczego to nie zmieni ! idiotki pozostana idiotkami ...

mireczkowata - świętej n ie zgrywaj bo i ty bierzesz udział w takich akcjach - ale rozumiem ,ze nie masz dizś na to fazy - rozumiem jak najbardziej :)

Gość Aaliya Haughton
tez pozdrawiam ;) jakież to zabawne i żałosne jednoczesnie ze stary pryk jest tak głupi

Gość matacz ,.,.,.,
Mireczkowata masz racje , ale sek w tym , ze te kobiety tego nie widzą , a co pisza i jak , widać zatem mam racje , sort tutaj dyskutujacych jest lotów ponizej krytyki .

on nie jest żaden stary pryk , zastanawiam sie czy to w ogóle nie jest jakieś zakompleksione dziewczę , które toczy swoje wirtualne życie na kafie porastając w piórka :)

Gość matacz ,.,.,.,
stary pryk , jak bedziesz w moim wieku to nikt na ciebie pozmarszczaną szmate nie spojrzy , na mnie jeszcze o 20 lat młodsze spogladaja , bo elegancki facet zawsze bedzie lepiej wygladal i wzbudzał zainteresowanie niz rowiesniczka kobieta . takie tez sa fakty niestety .

Gość cykl-ista
"matacz poj** nr 1 na tym forum mysli ze cos komus udowodni choc moze udowodni,komus kto go nie zna jeszcze udowodni jak wielkim jest z.j**em" zaspiejwajmy lepiej wspulnie cos skoczego .:)- "No bok donsy ,rószaj w plonsy czleku miły ..hej hoo ..." :D

Gość matacz ,.,.,.,
allium twa inwencja twórcz nie ma granic , zatem pisz skoro musisz :) :) :)

Gość Aaliya Haughton
haha marzy ci sie frajerze :D widzisz mam 36 lat a zaczepiaja mnie 21 latki i zapraszaja na kawe :) a jak Ty wygladasz "przystojniaku" to my juz dobrze wiemy :)

Gość matacz ,.,.,.,
tak udowadniam codziennie jakie baby są głupie te tutaj na forum ...te dyskutujace z mataczem .:)

dziecko - jakbyśmy z tobą nie rozmawiały m usiałbyś wyć do księzyca a tak ? zawsze sie mozęsz czegoś nauczyć :)

Gość matacz ,.,.,.,
ty to wiesz jak wyglada to co wysrasz ,a przypomina dokładnie ciebie , 36 lat ha ha ha wiec wszystko przed tobą , 36 lat to młódka jeszcze :) teraz masz juz z górki i to szybko poleci i nie rozbieraj sie im , bo juz widać zmarszczki i celulit , w ubraniu mozesz jeszcze wygladac , ale to tez koncówka

Gość Aaliya Haughton
matacz uwierz mi ze pisanie z takim przygłupem jak Ty to swietna rozrywka w wolnej chwili, bo takiej prawdziwej dyskusji to sie z toba nie da prowadzic bo jestes za głupi

albo ty matacz m ozę od setki j uz dobijasz i stąd to zdziecinnienie ? i fascynacja ciałem ? to sie zdarza :D

Gość Aaliya Haughton
kochany jak sie rozebrałam na plazy to faceci mnie pozerali wzrokiem az mój mąż sie wkurzał:)

Gość matacz ,.,.,.,
a próbowałaś ? o czym chcesz podyskutowac na powaznie , załuz temat i daj linke zobaczymy czy sie da czy nie .

Gość cykl-ista
' widzisz mam 36 lat a zaczepiaja mnie 21 latki i zapraszaja na kawe 'bondz ostoszna w tym wieku (21) facet wypije nawet pomyje szeby tylko ...pogadać .:)

Gość matacz ,.,.,.,
tak tak myusleli sobie ja poerdole niektore to nie mjaą wstydu :)

Gość Aaliya Haughton
allium świetna zabawa no nie?? ;)

Gość matacz ,.,.,.,
cyklista ma racje ,a le taka głupia pinda o tym nie wie ! bryluje ze jest piekna

Gość Aaliya Haughton
matacz załóż nie załuz

ale na dłuższą metę nudna ,bo co sie po takim dzieciaku spodziewać ? ani bystrości , ani inteligencji tylko pryszczate zafascynowanie seksem ....

Gość cykl-ista
trohe nodno idem cos pszypompować nara

Gość Aaliya Haughton
cyklista luzik mam lustro wiem jak wygladam i znam swoja wartosc :)

Gość matacz ,.,.,.,
zafascynowanie sexem ? czyzby głodnemu chleb na mysli ? sex a i owszem tyle , ze to wy mylicie to co istotne , jak na was facet patrzy jak to tu userka napisała , to ta wyobraza sobie Bóg wie co , a jemu chodzi tylko by takiej zdjac majtki a potem baj baj

Gość Aaliya Haughton
hihi allium uwierz mi ze matacz to nie nastolatek to stary pryk po50 i to jest straszne ;) wyglada na to ze matacz to wiekszy przygłup niz nastolatki:D

Gość matacz ,.,.,.,
wartosc , a kto by cie chciał , moze do łozka i tak , ale na tym koniec , tyle jestes warta , masz wartosc dziwki