Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona11111

test dwa tygodnie po stosunku - wiarygodny ?

Polecane posty

ostatnią miesiączke miałam 15 sierpnia, cykle mam bardzo nieregularne 26-34 dni, czasem się zdarzyło że miesiączka nie pojawiła się w danym miesiacu (gin powiedziała,że nie ma potrzeby tego regulować co mnie zdziwiło) kochalam sie z chlopakiem 15 września i do tej pory nie mam okresu, byliśmy ostrożni ale mam złe przeczucia, z tego wszystkiego każda dolegliwość wydaje mi się objawem ciąży. zrobiłam właśnie test i wyszedł na szczęście negatywny tylko teraz się zastanawiam czy: jest opcja że 2 tygodnie od stosunku to za wcześnie na test? czy stres może aż tak opóźnić miesiączke ? na dodatek ciężko powiedzieć kiedy była owulacja i dni płodne przy takich cyklach... mówi się, że test powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki czyli u mnie wypadało to ok 19 września a więc zdecydowanie za wcześnie...

Gość adinnaaaa
podobno niektore testy wykrywaja ciaze tydzien po stosunku. mysle, ze nie masz czym sie martwic.

Gość dokładnie j.w- życie
adinnaaaa nie ma testów, które wykrywają ciążę 6 dni po stosunku, tylko 6- dniową ciążę, co oznacza 6 dni po zagnieżdżeniu Autorko test powinien Ci wyjśc wiarygodny, ale skoro masz nieregularne miesiączki, to powtórz go za jakiś tydzień albo najlepiej zrób betę i zmień lekarza

Gość pm2011
Powinien już wyjść wiarygodny test, a jeśli wyjdzie tylko jedna kreska, a będziesz wciąż mieć wątpliwości to zrób betę. Jak pobiorą ci krew z rana, to jeszcze tego samego dnia możesz odebrać wyniki.

Gość Pomarańczowaaa
ja myślę że jednak test powinno robić się kiedy okres się spóźnia

Gość Pomarańczowaaa
to myślę, że robiąc go w dniu spóźnienia to powinien być wiarygodny! nie martw sie kochana :)

stosunek 15 września okres powinien być około 19 września (ciężko określić przez nieregularne cykle) ale do dziś się nie pojawił. test robiłam dziś rano ;)

Gość wdjdihj
zrób test w dniu spodziewanej miesiączki, mnie dopiero wtedy wyszedł, był 100% pewny. Ja jednak nie wierzę w szybkie testy.

Gość trraaaaa
Wydaje mi sie, że test jest wiarygodny... Ostani okres miałam 29.08 Dzisiaj zrobiłam 2 testy, obydwa pozytywne ;)

Gość trraaaaa
dodam, że też miałam nieregularne cykle, ale ostanie pół roku brałam tabletki anty.

Gość trraaaaa
zrób bete, wtedy będziesz pewna; ja idę jutro rano.