Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrrra

NIE UWAZACIE ZE TEN KOLES JEST JAKIS CHORY PSYCHICZNIE?? wlasnie przez przypadek

Polecane posty

Gość on jest gejem czy
transwestyta?

Gość rd4r34
ja nie mogę ,mam szwy i nie mogę się śmiać ale nie potrafię się opanować:D :D :D D: D

Gość rd4r34
mam pozszywane zwieracze :classic_cool:

Gość tghrtht
To jest przypadek na to co kasa robi z ludźmi.Nie wiecie że Youtube płaci za wyświetlenia i tak dalej ? Gracjan Roztocki, Luntek i wiele innych youtubowych zjebów ma kasę z tego że ich durne filmy są odpalane po paręnaście milionów w ciągu roku i trzepią z tego fajną kaskę.

Gość rd4r34
tak sobie to tłumacz podszywku:D

Gość masakrrra
ja nawet za kase nie zrobilabym z siebie takiej idiotki :D mi sie wydaje ze ten kolo ma cos z glowa na bank

Gość to chyba bylo zaplanowane
przeciez on se jaja robi. trzeba miec napra2wde duzy dystans do siebie i swiata zeby takie filmy nagrywac a debili to on robi z komentujacych a nie z siebie, bo chyba nikt normalny nie traktuje tego w kategoriach powaznych filmikow

Gość lonty
nie wiem kim jest ten czlowiek, ale nigdy nie nazwalbym go osoba chora psychicznie, autorko nim kogos nazwiesz w taki sposob zastanow sie czy sama nie jestes chora psychicznie

Gość masakrrra
ja nie jestem bo sie tak nie zachowuje i nie nagrywam takich filmikow a chyba mi nie powiesz ze jego zachowanie na tym filmiku jest normalne i kazdy czlowiek tak robi?? ale pewnie ty jestes jedna z nich wiec sie nie dziwie ze sie tak oburzylas :D

Gość lonty
nie kazdy kto nagrywa takie filmiki jest osoba z problemami psychicznymi, byc moze ty nie nagrywasz ale choroba psychiczna moze cie dopasc, kazdego czlowieka moze spotkac choroba psychiczna czego ci zycze :) bedziesz wtedy zyla w blogiej nieswiadomosci pewnych rzeczy

Gość szczama
hahahaha to Jessi! :D

Gość Rodos inc.
Jest to gość,który po prostu dramatycznie próbuje zaistnieć. Ma najprawdopodobniej b- i lub homoseksualne preferencje co "upycha"wszystkie elementy jego "image"w charakterystyczną całość. Możliwe,że ma zaburzoną osobowość...lubi być w pewnym sensie "tyrany"publicznie bo to wiąże się z popularnością na jakiej cholernie mu zależy jak innym typom tego pokroju.Ostatecznie nie jest on wg mnie niebezpieczny.Być może tylko w określonych sytuacjach. Podejrzewam,że marzy mu się "bycie dostrzeżonym"jako osoba o zdolnościach aktorskich.Marzy mu się być może jakaś kariera w tym kierunku.

Gość ghyjghn
zgfadzam sie z gosciem powyzej, fajnie to napisales ;]

Gość nielubiebizuteriii
mnie się wydaje, że to jakiś schizofrenik szkoda mi go w sumie...

Gość lonty
ludzie cierpiacy na schizofrenie sa wartosciowsi od niektorych z was, wymadrzajacych sie i ublizajacych na kafe