Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jem slodyczy

do ludzi kolo 30-jak wygladalo Wasze zycie w wieku ok. 24 l

Polecane posty

Gość germanistka86
W wieku 24 lat byłam szczęśliwa, mieszkałam w Niemczech, cieszyłam się życiem. Teraz mam 26 lat, grzybice ogólnoustrojową, mam depresje, nie mam pracy, boje się wychodzić do ludzi, wyglądam jak potwór i myślę tylko o tym, żeby to się, jak najszybciej skończyło.

Gość nie jem slodyczy
tak, krecili sie kolo mne, ale wszystkich skutecznie wykosilam. a bylo paru facetow, za ktorymi ja szalalam, ale bylam mloda i glupia:) bojac sie ich opini na moj temat, bylam jak kukla, balalm sie byc soba. a zakochiwlai sie we mnie faceci, ktorzy dla mnie byli malo interesujacy. dlaczego tak musi byc? na szczescie to przeszlosc, zmienilam sie troche, uwierzylam w siebie i historie typu "nie jestem wystarczajaco dobra" sa juz chyba za mna:)

Gość nie jem slodyczy
grzybice ogolnoustrojowa? jak to zlapalas?

Gość luk8222222
"Bosze" same wolne kobiety na kafe i po studiach :), jak milo ze tutaj zagladnalem :))))

Gość dziewczynka bez zapełek
germanistka86 ale doła zaliczyłaś...Zawsze możesz popatrzeć na mnie :) Jestem sporo starsza od Ciebie :P

Gość nie jem slodyczy
teraz chyba kazdy jest po studiach, a i samotnych coraz wiecej;) dzieki za Wasze historie, czekam na wiecej:)

Gość Jak mialam 24 lata, marnowalam
kupe czasu na nauke i doksztalcanie, bylam brzydka, gruba, nie mialam faceta. Teraz mam faceta i kiepska prace

Gość luk8222222
Nabralas pewnosci siebie to dobrze, najwyzszy czas rozwinac skrzydla i udac sie na polowanie :)

Gość nie jem slodyczy
mam nadzieje byc ofiara, a nie lowca:)

Gość luk8222222
Kobieto 21 wiek, wiesz czego chcesz wiec powinnas sama po to siegnac :). Teraz nie mastarodawnych zwyczajow, kazdy bierze to co lubi :). Chociaz napewno chcialabys byc zdobywana, wiem, wiem :)

Gość luk8222222
Nie doczytalem "dzieki za wasze historie" Znikam i zycze powodzenia! :)

Gość 22- latka z nerwica
22 lata zero perspektyw na przyszłość ;( bez faceta, bez pracy ;(

Gość germanistka86
Jak to załapałam? Antybiotyki, stres, przemęczenie. Wiek nie gra roli. Ja się czuję jakbym miała 50 lat albo i więcej i wyglądam na 10 lat więcej niż mam przez te toksyny w moim ciele.Jestem już na 3 etapie tej choroby, jeszcze dwa przede mną i koniec. Staram się walczyć, ale zwyczajnie mi już powoli brakuje sił.

Gość nie jem slodyczy
ja nikog nie wyganiam, jelsi tak to odebrales. dziekuje tym, co w miedzyczasie cos skrobneli, gdy murozmawialismy;) nie lubie zdobywac, bo uwazam, ze to facet powinien wykonac 1 krok, postarac sie. jesli ja go nie zainteresowalam na tyle, zeby cos teges sam, to juz go nie zainteresuje, bo przeciez na randki go zapraszac nie bede:D

Gość 24 lata - imprezy i zaliczanie
panien 29 lat - imprezy, zaliczanie panien i praca 🖐️

Gość luk8222222
Odebralas mnie zbyt doslownie, ale np powinnas sie znalezc w odpowiednim miejscu i czasie :). Wiesz o co mi chodzi, idzzie koles w twoim typie a ty pytasz go czy zna ulice pt jakas tam i pytasz dyskretnie czy nie mialby chwilki by cie tam zaprowadzic, bo zalezy ci na czasie hahah Glupia historie wymyslilem co? Hahaha

Gość nie jem slodyczy
co Ty, brakuje mi odwagi. z reszta mi sie czesto ktos podoba, jakbym miala tak kazdego zaczepiac, to niedligo milabym piekna latke:D z tymi moimi zauroczeniami jest tak, ze dzis mi sie podoba, jutro nie, wiec nie ufam samej sobie. choc musze powiedziec, ze gdyusmiech i wymowne spojrzenia moga sporo zdzialac, bo jesli to zastosowalam, facet zaczal sie interesowac, wiec moze za malo daje z siebie?

Gość luk8222222
Faceci tez sa niesmiali i czasami trzeba pomoc szczesciu! Zainicjowac cos! Wez sie w garsc! Hahah

Gość luk8222222
Moze faktycznie z siebie malo dajesz a moze poprostu to nie ten. Musi byc chemia, to pierdolniecie :)

Gość nie jem slodyczy
no wlasnie, skad wiedziec, czy to nasza wina, czy to nieodpowiednia osoba? trudne to wszystko:)

Gość a może może może
W tym wieku byłam już mężatką, miałam 2 letnie dziecko, poznałam kogoś i moje życie zmieniło się diametralnie. Rozstałam się z mężem, zamieszkałam z nowym partnerem, a potem wzięliśmy ślub. Cudowny wiek 24 lata.

Gość nie jem slodyczy
a moze moze moze-wow, ale historia!:)

Gość luk8222222
Mrozaca krew historia :)

Żyłam intensywnie: studia, dorywcza praca, ukochany, wyjazdy,spotkania ze znajomymi, pochłaniałam 3 książki w tydzień. Teraz praca, która była moim marzeniem, wyjazdów trochę mniej, spotkać się ze znajomymi nie mam kiedy ,czas pędzi nieubłaganie. Ukochany dalej ten sam, ale emocje zdecydowanie mniejsze.

Gość luk8222222
Nie jesm slodyczy- powiem Ci kiedy bedziesz wiedziala czy to jest to: w nocy ciezko bedzie ci zasnac bo glowe zappchaja mysli o nim, telefon bedziesz sciskac w dloni 22h na dobe, oczekujac nastepnego smsa od niego, nie bedzie ci sie chcialo jesc, na mysl o nim zrobi ci sie cieplo, pochmurny dzien bedziesz postrzegac jako sloneczny, a zapal w pracy przerosnie wszystkich przelozonych..... zapomnialem ze jestes bez pracy.

Gdy miałam 24 lata... moje życie było nudne jak cholera... Rzadko gdziekolwiek wychodziłam, użalałam się nad sobą po zakończonym związku, a teraz... teraz mam 25 lat... :) (nie wiem czy powinnam wypowiadać się w temacie dla 30-tek ;) ) ... i to najlepszy okres w moim zyciu. Postanowiłam zacząć w końcu życ... Przeżywać życie a nie tylko marnie egzystować.. I mimo tego ze nie wszystko jeszcze się w moim zyciu ulozylo tak jak powinno, koncze studia, nie mam jeszcze tej wymarzonej pracy i drugiej połówki to jednak mam cel i do niego zmierzac.. Cel na ten rok - zyc pełnia zycia ;) o reszte bede sie martwic pozniej

Gość luk8222222
Madziula nigdy nie wiesz kiedy jest najpiekniejszy moment twojego zycia, zawsze moze byc lepiej.

Gość a może może może
Prawdziwa jest moja historia- ale nie żałuję tego. Studia skończyłam zaocznie niestety, ale jestem zadowolona i szczęśliwa. Gdybym nie rozstała się z mężem to kto wie jakby dziś wyglądało moje życie.

Gość nie jem slodyczy
ja do zycia pelnia zycia potrzebuje kasy, a wiec pracy, apracy brak!cholera! ale moze nie powinnam sie tak na tym skupiac, bo czas ucieka, ale co ja zrobie, z elubie byc niezalezna, a bez kasy ciezko?

luk82 - dokladnie tak jak piszesz.. :) ja mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej bo takie zycie to nie szczyt moich marzen, korzystanie z zycia, przezywanie go to jedno, ale uczynienie go szczesliwym hmm na to jeszcze czekam wiec musi byc tylko lepiej ;) choc tak jak autorka posta miewam czasami obawy czy zdąże wszystko ulozyc przed 30-tką - przede wszystkim chodzi o stabilnosc zawodowa i zycie uczuciowe, tak wiec jeszcze sporo przede mna, ale nie ma co sobie zaprzatac glowy zbednymi myslami.. musi byc dobrze