Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiafdutrsv utrv

ból przy odawaniu moczu

Polecane posty

Gość misiafdutrsv utrv

Witam męczy mnie od jakiegoś miesiąca pieczenie w czasie oddawania moczu. Lekarz rodzinny zlecił badanie ogólne moczu i posiew oczywiście wszystko jest w porządku żadnych bakterii białe krwinki 2-3. kazał mi więc iść do ginekologa bo to napewno grzybica, ginekolog stwierdził że żadnych zmian nie ma w pochwie nawet zaświadczenie że zdrowa jestem dostałam. teraz już sama nie wiem co dalej. jak bolało tak boli nic przeciw bólowego nie działa a to jest bardzo nie komfortowe zwłaszcza że ból czasem utrzymuje się przez jakiś czas po wyjściu z toalety. Może wy mi pomożecie

Gość malola
może do urologa się jeszcze wybierz...

Gość zrób sobie lewatywę, albo
poproś kogoś bliskiego, by Ci ją zrobił. Pomaga!!

Gość misiafdutrsv utrv
jak każda 18latka

Gość Przyszły pracownik
Zona tak miała-okazało się że ma torbiel na jajniku i dlatego bolało. Zawsze przy i po sikaniu.Idz do ginekologa na usg. Można tez zrobić usg na pełnym pęcherzu(nie można robuić siusiu przed badaniem.) wtedy lekarz oceni scianki pecherza.

Ja tez tak mialam,bol przy oddawaniu moczu a wyniki w porzadku. Okazalo sie ze mam "piasek nerkowy". Dostalam jakis lek i do dzis nie bylo nawrotu.

Gość do urologa trzeba miec
skierowanie wiec moze idz prywanie. Ale ja bym Ci po prostu radzila kupic urofuraginum a pozniej brac urosept . Wez cale opakowanie uroseptu zgodnie z ulotka i pozniej co jakis czas bierz urosept. Ja tez mialam problemy a wsyztsko niby ok i te tabletki mi pomogly i to bardzo

Gość misiafdutrsv utrv
miałam robione usg u ginekologa jeszcze stwierdziła że mam dorodne jajniki usg nerek też było nie ma żadnego kamienia nawet piasku

Gość misiafdutrsv utrv
kupiłam sobie żurawit