Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wyytłumaczcieee

wytłumaczcie mi co ta ekspedientka miła na mysli

Polecane posty

Gość no wyytłumaczcieee

bo mnie cos bierze wlazłam dzisiaj do skl.z okularami bo mnie korca takie jedne p/słon no ale są dosc drogie juz po sezonie to pytam sie czy są albo bywają promocje na okulary p/słoneczne a ona taka paniusia do mnie---ale to jest cena realna ,mówie pani to jest cena realna no zgłupiałam czy ja nie rozumiem czy ona gada z górki

Gość cienki pajacyk
To ja przetłumaczę,ale nie bierz tego do siebie: Ty biedoto za mniej nie dostaniesz,a jak cię nie stać to spadaj... Sądzę że tak chciała powiedzieć ale tak jej nie wolno. Nie masz się co kretynką przejmować-pewnie jest sfrustrowana,bo ma słabe wyniki sprzedaży i jej nie stać na te okulary to sobie na ludziach odreagowuje.

Gość no wyytłumaczcieee
no to mogła powiedziec -nie nie ma na nie promocji to jest stała cena mamy małą marze ze nie ma z czego spuszczac ble ble a ta tylko-cena realna i cena realna z 5 razy a tak ja zgłupiałam czy ja czegos nie rozumiem i jestem tępa czy ona

Gość cienki pajacyk
Po prostu chciała pokazać jaka jest mądra i tyle. Ja bym jutro ponownie poszła do niej i ponownie bym spytała-tak z czystej złośliwości. A jak pamiętasz markę,to sprawdź w necie ile takie okulary kosztują. I jak znów stwierdzi,że to jest cena realna,to powiedz,że realna cena zgodnie z rynkową wartością tych okularów jest taka i taka,a ich cena na pewno nie odzwierciedla ich realnej wartości.

Gość no wyytłumaczcieee
a chyba nie bede z wariatką gadac kupie je chyba i tak ale cały czas słysze -to cena realna ,to cena realna

Gość kamileczka ahaaha
Przy placeniu powiedzialabym ze place cene realna i to mnie cieszy