Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agu888

Jak to jest?

Polecane posty

Czy jesli dziewczyna powiedzialaby ginekologowi,ze jest dziewica,on zrobilby usg dopochwowe to (zalozmy,ze dziewczyna bylaby w ciazy) to wykrylby? czy ta informacja automatycznie sprawia,ze on to wyklucza i na to nie patrzy?

no ale chodzi mi o to,to by bylo gdyby ona powiedziala,ze jest dziewica,a zalozmy,ze by nie byla?

Gość zależy - ja miałam podobną
sytuację, byłam dziewicą, ale błonę miałam taką jakby jej wcale nie było. Lekarz nie był w stanie stwierdzić, czy jestem dziewicą, czy nie, musiał wierzyć mi na słowo.

no.ale pytanie co do ciazy...zalozmy,ze mowisz,ze jestes dziewica a nie jestes,on wierzy,robi usg dopochwowe,widzi ciaze,czy zakladajac,ze jestes dziewica w ogole tegi nie bierze ood uwage i szuka innych problemow? zy mimo wszystko zauwazy?

Gość nanetta
No cos ty? Myslisz ze ginekolog glupi jakis czy uposledzony? 6 lat studiowal wiec ciaze wykryc potrafi 🖐️

Gość zależy - ja miałam podobną
no właśnie

Gość nanetta
Oczywiscie nie powie ci "Klamiesz, nei jestes dziewica" tylko delikatnie zasugeruje

dziewczyny! chodzi mi o ciaze. przeczytajcie dokladnie to co napisalam. Co gdybym sklamala ze jestem dziewica,a bylabym w ciazy,on robiac mi usg dopochwowe zobaczylby to mimo tego,ze powiedzialam,ze jesten dziewica,czy jakby nie bralby tej opcji pod uwage i nie sprawdzal jakby pod tym katem???

Gość albabetaomega
jedno niepokalane poczęcie w historii już było i myślę, że wystarczy. Nie sądzę, żeby lekarz nabrał się na Twoje. Po co okłamywać ginekologa? !!!

Rusz glowa. JAk mozna nie zauwazyc przy USG dopochwowym ciazy ?! Zrobilaby z siebie kompletna kretynke i to samo by sobie pomyslal. W ogole to po kiego ciula wchodzic i mowic 'hej, jestem 100% dziewica' ? Po co dziewczyna ma oklamywac ginekologa w tej kwestii bo nie rozumiem... smierdzi ostro kretynizmem.

Gość owłosiona dupa
Jednak wszystkie Agnieszki są idiotkami i ta składni , wróć do gimnazjum .

owlosiona - moze ona wcale jeszcze tam nie doszla a ty juz jej kazesz wracac! Nie tak szybko bo sie dziewczyna pogubi :classic_cool:

Gość owłosiona dupa
Mycha masz rację . Ps Przepraszam wszystkie inne kobitki o imieniu Agnieszka :)

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przede wszystkim, gdybys powiedziala, ze jestes dziewica, nie mialabys robionego usg dopochwowo!!!