Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila..............

DUCHY

Polecane posty

Gość skullcandy
NIE PYTAJ TYLKO UWIERZ.....romana :D tak mam piec lat i wierze w to co mowisz

Gość fdsfdsfdsfddf
od wielu lat prowadzi się badania spirytystyczne. Poszukajcie sobie w necie :)

Gość koszty pogrzebu nie opłaca
to jest efekt demonów przyjdzie ksiądz poświeci pobłogosławi i demony sobie pójdą szatan chce posiasc osobe ją na wyłączność, tak przy nawiedzeniu, diabeł manifestuje swoją moc w celu podkreślenia, że dane miejsce czy rzecz są pod jego władaniem. Dotyczyć to może na przykład domów, w których odbywało się „wywoływanie duchow, pomieszczeń, w których odbywały się seanse spirytystyczne, miejsc gdzie sprawowano rytuały satanistyczne lub gdzie ludzie żyli w wielkim i ciężkim grzechu. Jeśli chodzi o rzeczy, przedmioty „zainfekowane złem, to najczęściej meble które służyły w gabinetach okultystycznych, stoliki przy których wróżono itp. Niektórzy egzorcyści opisują przypadki wystąpienia nawiedzenia czy nękania od chwili pojawienia się w domu kupionego na jakiejś wyprzedaży mebla (często dotyczy to starych mebli, które mogły być używane w miejscach, o których wspomniałem) lub innego elementu dekoracyjnego. Kłopoty jednej z rodzin mieszkających na Zachodzie zaczęły się od momentu, kiedy na jednej z wyprzedaży kupili do salonu stolik. Stolik był rzeźbiony i posiadał dziwne postaci. W domu zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Sama odkręcała się woda, uruchamiały się sprzęty gospodarstwa domowego, „ktoś chodził w nocy po schodach, czasem same się zwijały dywany. Jak się później okazało, stolik był używany przez osobę zajmującą się magią. Kiedy rodzina pozbyła się mebla i mieszkanie zostało poświęcone kłopoty ustały.

Gość koszty pogrzebu nie opłaca
ją na wyłączność, tak przy nawiedzeniu, diabeł manifestuje swoją moc w celu podkreślenia, że dane miejsce czy rzecz są pod jego władaniem. Dotyczyć to może na przykład domów, w których odbywało się „wywoływanie duchow, pomieszczeń, w których odbywały się seanse spirytystyczne, miejsc gdzie sprawowano rytuały satanistyczne lub gdzie ludzie żyli w wielkim i ciężkim grzechu. Jeśli chodzi o rzeczy, przedmioty „zainfekowane złem, to najczęściej meble które służyły w gabinetach okultystycznych, stoliki przy których wróżono itp. Niektórzy egzorcyści opisują przypadki wystąpienia nawiedzenia czy nękania od chwili pojawienia się w domu kupionego na jakiejś wyprzedaży mebla (często dotyczy to starych mebli, które mogły być używane w miejscach, o których wspomniałem) lub innego elementu dekoracyjnego. Kłopoty jednej z rodzin mieszkających na Zachodzie zaczęły się od momentu, kiedy na jednej z wyprzedaży kupili do salonu stolik. Stolik był rzeźbiony i posiadał dziwne postaci. W domu zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Sama odkręcała się woda, uruchamiały się sprzęty gospodarstwa domowego, „ktoś chodził w nocy po schodach, czasem same się zwijały dywany. Jak się później okazało, stolik był używany przez osobę zajmującą się magią. Kiedy rodzina pozbyła się mebla i mieszkanie zostało poświęcone kłopoty ustały.