Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol777

najpierw mnie zaczepia , potem ignoruje

Polecane posty

Gość karol777

Cześć.Opowiem wam moją historie... poznałem w pracy fajna dziewczynę , pannę z dzieckiem zaczeliśmy rozmawiać i okazało się że mamy dużo wspólnych tematów .po pracy potrafiliśmy przegadać po kilka godzin na Fb , po kilku miesiącach ona odeszła z pracy i za nic niechciała się spotkać ... przez internet potrafiła rozmawiac o wszystkim... potem niebyło jej przez 3 tygodnie gdy się pojawiła na Fb oznajmiła mi że wyjechała za granicę lecz gdy przyjedzie to się zobaczymy i wcześniej zadzwoni. Czekałem cierpliwie 3 miesiące i dowiedziałem się od niej że była ale musiała szybko wracać... czuje się oszukany i nie wiem co otym myśleć.na fb sama mnie zaczepiała a teraz traktuje mnie jak powietrze i pisze tylko wtedy jak ma problem albo doła.potem sytuacja się powtórzyła przyjechała ale nic nie powiedziała , zdenerwowałem sie i usunełem ja z Fb i 2 mies. cisza... co robić sam się odezwać, czo olać sprawe?

Gość jeszcze pytasz?????
pewnie, że olać. tak jak ona ciebie

Gość AKmam47
wiesz jak jest, kobiety mają swoje marzenia i żyją w swoim świecie, gdy kobieta ma tak zwane dni płodne to szału dostaje i wszystko wkłada sobie do jamy aby się psychicznie zaspokoić ale generalnie to każda szuka rycerza na białym koniu a jedna na milion trafia na księcia kefiru jak Ola :)