Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pesymistyczna

Ile lat miałaś gdy po raz pierwszy udałaś się do ginekologa?

Polecane posty

Gość Pesymistyczna

Mam 20 lat i jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa , nie współżyłam też z żadnym facetem. Jakoś nie wyobrażam sobie rozbierać przed jakimś facetem (wiem , że to dla mojego zdrowia , jednak wstydzę się , krępuję).Może to śmieszne , zdaję sobie sprawę że nawet 15 latki niektóre chodzą i to ludzka rzecz jednak nie umiem się przełamać. Jak wygląda taka wizyta ? Czytałam kiedyś na onecie , że lekarz wkłada tam palec ;| zawsze tak jest?Czy tylko w jakiś szczególnych przypadkach? Strasznie mnie przeraża wizyta u ginekologa . Mam dziwne małe brodawki na wargach sromowych i obawiam się czy to nie jakaś nadżerka czy jakieś inne schorzenie ;\

Gość gikolapw
Jak jesteś dziewicą i nic ci nie dolega to się nic nie dzieje. Ja byłam w wieku 24,9 lat 4 ms po tym jak zaczęłam współżycie.

Też mam 20lat i jestem dziewicą, u ginekologa pierwszy raz byłam w wieku 11lat, bo często bolał mnie brzuch. Niestety ginekolożka nie była delikatna badając mnie przez odbyt. Chamówa jedna! Powiedz jej, że zależy Ci na dziewictwie, to pewnie zbada Cię tak jak mnie. Nie możesz zostawić takich objawów.

Gość hjj
Ja jak mialam 16-17 lat. Zawsxe wklada palca na tym polega badanie. Nie ma czego sie bac to nic nir boli tylko troche jest nie przyjemne. Jak wszystko ok to to badanie trwa z 10 sekund.

Gość gikolapw
te brodawki to mogla byc klykciny, lepiej je usunac

Gość kolejny projekt.
nastolatka rozdwojenie jazni masz?? ostatnio gadalas ze 18 masz:D

Gość hjj
Ale nie w odbyt tylko w pochwe. Nikt mni jeszcze w odbyt nie badal a juz nie raz bylam u gina i nawet rodzilam.

w zyciu nie mowilam, że mam 18 :o Musialam Ci sie z kims pomylic.. Zawsze mówiłam, że mam 15 i się ze mnie nawet smiali, że gówniaa itp ..

Gość iblfn,
Ja mialam 16, i nigdy wiecej juz sie tam nie pojawilam

Gość Pesymistyczna
Niby nic , chociaż miewałam upławy (kiedyś silne) , teraz widzę jakieś krostki takie jakby i zdarzało się że mnie bolało podbrzusze... Nie chciałabym iść za nic w świecie (wiem głupie mam podejście , w dorosłym życiu i tak tego nie uniknę , np.gdy kiedyś będę w ciąży to takie wizyty będą na początku dziennym).

Gość kolejny projekt.
podobno ostatnio mialas urodziny i wydaje mi sie ze to ty, i nie myle Cie z nikim innym:P

że ktos sie podszył .. Bo ja mam urodziny w marcu, sorki, ale to ty masz jakies urojenie czy coś .. Bo ja nie mialam żadnych urodzin i nie mam 18- stu lat. Nie chce sie tu z nikim kłócić , wieć daj mi spokoj

Gość hahahh same zjjjeby tu
Nastolatka kiedys pisała o gwałcie- że niby 2l temu była zgwałcona, wierzy ktoś nadal w te brednie ? ":D po gwałcie u gina nie była, taaa jasne kotku!! bradszczoch, skisnięta czy koleny debilny twór :classic_cool:

Gość gazować złych ludzi
przez skur. ktory mnie w dziecinstwie skrzywdzil mam ogromny problem z wizyta u ginekologa, toksyczny wstyd i trauma tak mocno daja sie we znaki ze skutecznie omijam ten gabinet, nie pomaga nawet to, ze nie musi to byc facet a kobiet gin w sumie bylam 2 x i duzo nerwow mnie to kosztowalo niedugo bedzie 2 lata od pierwszej cytologii, pasuje powtorzyc, zyc mi sie kur nie chce jak o tym mysle

Gość hjj
Dorosla osoba zeby bala sie ginrkologa. Idz smialo i nie stresuj sie malolaty z pizdami na wiezchu po gabinecie lataja i sie nie wstydza a tu taka duza i sie bousz

Gość Pesymistyczna
W sumie to chyba bardzo długo się czeka żeby zapisać się na taką wizytę :| Nie wiem co zrobię , trochę mnie to martwi i lepiej żebym się tam udała. Żebym była całkowicie zdrowa i niczym później nie zaraziła faceta , na którym będzie mi zależało :| A jak uważacie , lepiej iść do kobiety czy do mężczyzny? Niby przed babą mniejszy wstyd ale słyszałam sporo opinii , że Panie ginekolog są wredne i złośliwe i jak ktoś napisał wyżej niedelikatne ;\ Ale do faceta to jakaś masakra ;\

jak chcesz to sie smiej, może nigdy nie doznales cierpienia. Nie byłam. I to było już prawie 3 lata temu, nie wazne, ja sie na ten temat nie wypowiadam.

Gość sztylet
Ja mam 19 lat i jak na razie nie wybieram się do ginekologa. Nie współżyje i nie zanosi się na to. A poza tym wszystko jest dobrze, nic mnie nie boli i nie mam upławych itp

Gość byłam już bardzo dorosła :)
i oczywiście bardzo się wstydzilam a jednocześnie chciałam zrobić cytologię poszłam gdyż pomyślam sobie że jeżeli On😘 (dziękuję dzieki Tobie zrobiłam to badanie) mnie widział to nie będę wstydzić się lekarza byłam u kobiety nie była delikatna :(

Gość kolejny projekt.
nastolatka a jak masz na imie?? :P

Nie zamierzam się śmiać bo twoje denne głupoty są żałosne :0 Zgwałcone 12 dziecko, i brak nadzoru ginekologicznego, takie bajki to na dobranoc, może kiedyś naprawde ktos cie zgwałci to odechce sie takim kretynką wypisywac takie brednie!!!!!!!!!!!!!

Gość dfyyy
19 , polecam pójść do mężczyzny

jak moszna tak pierdolic tak, po gwałcie ochoczo biegnie się do lekarza, rozbiera i rozkłada nogi :-/ Po gwałcie dziecka tepaku nie tylko ma rutynowe badanie ginekologiczne ale równiezpomoc psychologa, ale o czym tu pisać gdy tu takie debilne załosne obrzydliwe i denne projekty o IQ szympansa

Gość zatroskana siostra
ja 23