Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiek Honoru

Czy jestem chory psychicznie ?

Polecane posty

Gość Człowiek Honoru

Jestem bardzo poważnym człowiekiem, wierzącym katolikiem, ale miewam napady psychiczne i wtedy spamuję na forach jako młody prawiczek. Robię to w obronie czystości i wiary, które są niedość szanowane, a mnie to boli, bo chciałbym żeby wszyscy byli tacy czyści i katoliccy jak ja. Dlatego, jak mam atak, potrafię wyprodukować dziesiątki wątków, które i tak zostaną usunięte i ja o tym wiem, ale nie potrafię się powtrzymać i bardzo to wszystko przeżywam. Tak, jakbym musiał cos z siebie wyrzucić, inaczej pęknę. Co to za choroba?

Gość nie znam się,
ale jeśli masz napady, spamujesz chociaż to do niczego nie prowadzi, czujesz się osobą w imieniu której piszesz, to chyba schizofrenia, niestety.

Najgorsze jest to że cierpię na rozdwojenie jaźni, na jednym forum rzucam najgorszymi bluzgami a na innym jestem świątobliwym katolikiem. Co z tym zrobić? I czy to grzech?

"...ale nie potrafię się powtrzymać..." To według mnie jest choroba a dokładnie NATRĘCTWO, które się leczy.

Czytając Twoje kolejne wypowiedzi dochodzę do wniosku, że jesteś chory na schizofrenię, której natręctwa są jednym z przejawów. Powinieneś iść do lekarza który Ci to lepiej wyjaśni niż ja i przepisze odpowiednie leki dzięki czemu choroba zostanie zaleczona. Jeśli nie pójdziesz do specjalisty to choroba Twoja będzie postępować tak wiec udaj się tam co prędzej.

Jeśli robisz coś z przymusu to na pewno jest to choroba. A jak myślisz co by było gdybyś nie zrobił tego do czego Cię tak bardzo ciągnie?

Gość hjkjhjkhjh
a jak ci się wydaje?

Gość :DDDDDDDDDDDD
Za którego biskupa? gdzie tak trollowałeś?

Gość skullcandy
wlasnie znamrnowalam miunte mojego zycia na przeczytanie twojego durnego temaciku....ciesz sie

Ojej, za jakiegoś tam biskupa. Nie można być biskupem? Pewnie myślicie że mi się we łbie pomieszało, i macie rację. Podawałem się za biskupa i pisałem na jednym forum katolickim. Oni jednak dobrali się do mnie, zrobili dochodzeni i wyszło kim jestem. Totalny obciach, wstyd taki że miałem ochotę schować się pod stół i wyć.

Gość odp. na tytułowe:
wszystko wskazuje na chorobę psychiczną.

Gość bcdef--
to może być nerwica eklezjogenna