Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiczek PUA - poderwij swoją wymarzoną kobietę!

Polecane posty

Ok, nawzajem. Uważam, że każdy pod swoje atuty też powinien dobierać swój styl. Ja np. planuję się rozwijać zawodowo być może, ale na kasie na pewno nie opieram swojego uwodzenia. Bo nie wiadomo, czy będę miał ją dużą. Stawiam na swoją inteligencję, dowcip. Niezły wygląd i styl. Po prostu kobieta musi się ze mną świetnie bawić. A nie że będę jej sponsorem. Może to ona będzie nieźle zarabiać?

Gość hujkd
mało zarabiający facet jest gównem niewartm splunięcia- a ofiary oszustów matrymonilnych chyba tego nie rozumieją

Blondas_Krk "Zainteresował mnie twój temat.Mam na oku jedną ładną brunetkę i zauważyłem że ja też się jej podobam ale brak mi pewności siebie. Wcześniej podbijałem do blondynek ale skreślały mnie tylko za to że jestem blondynem ! " ­ Nie masz się czym stresować. Ładna kobieta jest takim samym człowiekiem jak Ty. Też je, pije, chodzi do wc. Następnym razem jak ją zobaczysz podejdź na luzie, uśmiechnij się i powiedz np. tak:"cześć. Widzę Cię już któryś raz. Jest coś specjalnego w Tobie, że zwróciłaś moją uwagę i pomyślałem, że szkoda byłoby to zmarnować i Cię nie poznać. Jestem Blondas, a Ty?".

Gość dziadyga do orzechów
Czekam na więcej Waszych propozycji otwieraczy indirect.

"Ładna kobieta jest takim samym człowiekiem jak Ty. Też je, pije, chodzi do wc." człowiekiem z pewnością jest ale nie koniecznie "takim samym". różni ją od nieładnych to, że ofert ma pod dostatkiem i byle leszczem się nie zadowoli. i nie ma to nic wspólnego z jedzeniem, piciem czy chodzeniem do wc. gdzieś ty się looser tych pierdół naczytał znowu? byłeś na kursie jakimś czy co?

Gość były prawik
heheh jak czytam te wypociny loosera to mi się przypominam ja sam z przed 4 lat ;] ...też tak pierdaczyłem teoretycznie jak on teraz...no ,ale ja tam nie jestem żaden PUA tak tylko przeczytałem żeby wiedzieć na początek co mniej wiecej robić. I tak praktyka i obycie w rzeczywistości się liczi . TO jak looser masz już ustawioną jakąś randkę ?

Gość nielogujesię!
pierdu pierdu.

Nie mam ustawionej randki na razie. Mnie się mało kobiet podoba, ale będę próbował takie znaleźć.

Gość były prawik
no to spotkaj się z jakąś i wtedy napisz wrażenia jak było bo tak gadać , teoretyzować to wiesz ...

Gość były prawik
"Mnie się mało kobiet podoba," ..aaa bo ty chcesz podrywać tylko te naprawdę hot .. tak jak piszą w poradnikach podrywaj tylko HB9 czy jakoś tak..w końcu jestes nagrodą ..co nie ?

Gość stockholm stad
inteligentne kobiety lubią zazwyczaj ambitnych mężczyzn... Poza tym śmierdzi mi to PUA NLP dla ubogich, a na takie sztuczki to bez urazy,mogą się nabrać tylko kretynki.

Gość stockholm stad
HB9 to nie jest ołówek przypadkiem?:D

Gość były prawik
jeżeli ołówek to musi być niezwykle twardy

Gość były prawik
poderwij Natalkę Siwiec ...na początek chyba może być . Tylko pamiętaj to TY jesteś nagroda dla niej i będzie OK

Gość stockholm stad
to jakiś kurs taniego podrywu dla ułomnych??

Gość z tych wypocin można skleić
tekst na wyryw: cześć bejbe słyszalem ,że blondynki chodzą do kibla tak samo jak brunetki, poznamy się, opowiesz mi o tym

Ja podrywam tylko SHB10. ;) Siwiec mi się nie podoba. Sztuczna, wulgarna. I leci na kasę pewnie. Nie mój typ.

Gość stockholm stad
to też jest niezłe: "Wcześniej podbijałem do blondynek ale skreślały mnie tylko za to że jestem blondynem". Ja mam inną teorię na ten temat:D

Gość były prawik
heh czyli mówisz ,że gdyby Natalka chciała Ci tymi swoimi usteczkami kolokwialnie mowiac obciągnąć to byś podziękował :D ?

"cześć bejbe słyszalem ,że blondynki chodzą do kibla tak samo jak brunetki, poznamy się, opowiesz mi o tym" też w ten sposób kombinowałem ale wymyśliłem inny: mam pytanie, skoro chodzisz do wc tak jak każdy człowiek to powiedz jakiej kostki używasz?

Gość stockholm stad
oferma niedługo otworzy konkurencję dla pua;) To chyba oczywiste, że lepszy jest oryginalny, nawet słaby tekst ( są kobiety skłonne uznać to za urocze) niż oklepane wyuczone formułki, to skreśla delikwenta juz na wejściu.

Gość stockholm stad
by the way- ja używam kostki knorra, a Ty?P

Gość z tych wypocin można skleić
no zawsze jeszcze mozecie o podpaski spytać, a widziałaś reklamę tych podpasek , tamponów.Równie fascynujący tematele.A Siwiec ma męża , a mąż ma kasę, może za 100 lat by ją wyrwał