Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejuuuuiiiiiii

cos jest nie tak-pytanie do mam lub spodziewajacych sie malenstw

Polecane posty

Gość jejuuuuiiiiiii

Kurde nie wiem co myśleć,dziś idę się umówić na wizytę do lekarza ale chce wiedzieć co wy o tym sadzicie , spóźnia mi się okres nie długo ale tym się nie przejmuje bo miałam sporo stresów ostatnio,ale od tygodnia szczególnie na wieczór boli mnie strasznie brzuch tak jak na okres ale przedtem jeden dzień bolał i następnego dnia dostałam go, do tego cera strasznie mi się pogorszyła, staram się z partnerem o dziecko więc jest prawdopodobieństwo że zaszłam, wczoraj robiłam test jednak negatywny :-( jestem w dołku:-( co myślicie o tym?

Gość ulalalalalalalalallalalalalala
raczej nie jesteś jak masz okres, mnie brzuch w ciąży nie bolał, pierwsze objawy, kiedy nie wiedziałam że jestem w ciąży to była reakcja na zapachy- mało się nie porzygałam nad talerzem z rosołem, nie mogłam go zjeść bo zrobiło mi się niedobrze

Gość jejuuuuiiiiiii
Ale okres mi się spóźnia,narazie tylko parę dni

Gość Mfhhhre
Mnie też bolał brzuch jak na okres, przez kilka dni, a zawsze bolał tylko dzień, albo parę godzin przed. A teraz jestem z 11 tygodniu ciąży :) Test zrobiłam z 35 dniu cyklu, bo cykle mam od 28 do 35 dni i wyszła mi druga kreska bardzo jasna. U każdej Kobiety ten hormon inaczej wzrasta, poczekaj jeszcze kilka dni, jest prawdopodobne że jesteś w ciąży.