Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,msdfksadf

mój chłopak pracuje 5 dni w tygodniu po 4 godziny za 4 zł/h

Polecane posty

Gość ,msdfksadf

Ja się męczę na ciężkich studiach, które gwarantuja mi dobrą pracę, a on nie kwapi się napracować, poza tym jego studia są fabryką dla bezrobotnych, jest to super chłopak którego kocham, ale mam wielki problem Będę zarabiać zasłużone pieniądze, dzięki którym chciałabym sobie urządzić mieszkanie, itp. jednak chłopak który zarabia 300 zł mi to uniemożliwi, kocham go ale moja ciężka praca włożona w studia pójdzie na marne, jeśli będę musiała się wyrzekać wielu rzeczy bo facet zarabia g... pieniądze Nie wiem co robić, próbuję go wyrzucić do pracy ale on twierdzi że nie znajdzie teraz pracy gdzie zapłacą mu powyżej 1000 zł więc siedzi w telemarketingu i obija się :o:o

Gość buuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rozumiem cię. no ale piszesz, że studiuje, to moze się obija w pracy dlatego, że uczy się na studia? chodzi na dzienne czy zaoczne?

Gość johnyblazesa
to normalne zostaw go nikt niechce byc z biedakiem . I nie chodzi tutaj ze lecisz na pieniadze , to przyszly menel ktorego bedziesz musiala utrzymwac . jego meijsce jest pod mostem . Jesli facet nie umie zagwaranotwac dostaniego zycuia tobie i rodzinei to nei facet tylko pizda . A to ze jest fajny i mily kazdy taki jest

Gość ,msdfksadf
jest na studiach zaocznych i studiuje lekki kierunek gdzie nikt się nie uczy, w dodatku za niego placi 1300 zł za semestr... Jak pytam czy szuka pracy to odpowiada "pytam tu i tam ale albo praca sie nie oplaca albo nei chcą cv" Boże :o

Zobaczymy kto Ci zagwarantuję prace po tych Twoich studiach

Gość to czy twoje studia zapewnią
ci pracę, to dopiero się okaże, autorko...

Gość krwisty...
Hehe tak z ciekawosci, jaki kierunek studiujesz który gwarantuje super zarobki??

Gość moniczka :P
Co się tak podniecasz tymi studiami one nie daja ci gwarancji pracy dobrej pracy wiez ile jest mgr na bezrobociu i mieli taki sam głupi tok myslenia ni które uczelnie maja nizszy poziom nauczania jak nie jedno technikum i jeszcze żadnego fachu w reku

Gość krwisty...
P.s. W razie czego chłopina może robić na budowie. To od 3000-4000 tysi do domu przyniesie jak będzie ogarnięty.

Gość wsdsfghjkjhgfd
taka jestes pewna ze bedziesz miala wymarzona idobrze platna prace po studiach?

Gość moniczka :P
a ty dzieciaka urodzisz i będziesz siedzieć na jego utrzymaniu to jest prawdziwa szara rzeczywistość

Gość Anonimowo123654
,msdfksadf - nie wiem w czym leży problem? Jeżeli uważasz że będziesz dobrze zarabiać po tych studiach to w czym problem? Są pary gdzie pracuje tylko jeden z partnerów i nie koniecznie mężczyzna bo jest np chory albo nie może znaleźć pracy i tym rodzinom wcale nie żyje się najgorzej. O ile jeden z partnerów zarabia konkretną kwotę. Wcale nie musisz z niczego rezygnować, zastanów się tylko czy astronomiczne sumy są tego warte

Gość jedldoa
autorko jesteś jeszcze młoda i głupia. Nie wiesz że studia nie przesądzają o tym jaką się ma pracę i jak bardzo zarobkową . Czasem ludzie po zawodówce, technikum żyją lepiej niż ci osławieni magistrzy. I ty też nie bądź taka pewna siebie bo nie wiesz co cię czeka. Dziewczyna po aplikacji sędziowskiej zaliczonej na 5 pracuje jako sekretarka i co jej po tych studiach?

Gość krwisty...
Boze... Dzisiejsza młodzież to porażka. Jeszcze nic nie zrobiłaa już napawa się sukcesami. Hehe żałosne.

Gość krwisty...
Boze... Dzisiejsza młodzież to porażka. Jeszcze nic nie zrobiłaa już napawa się sukcesami. Hehe żałosne.

Gość fanga
chyba mało znasz realia skoro mowisz ze na bank po studiach bedziesz miala dobrze płatna prace, pochwal sie jaki kierunek :P

Gość ,msdfksadf
Lekarz znajdzie pracę. Brakuje lekarzy, zwłaszcza w moim regionie. Poza tym, nie jestem na bzdetnych studiach magisterskich jak wy 🖐️

Gość ,msdfksadf
tak, ukonczyła prawie medycynę i nic nie zrobiła... ale te laski po socjologii są dzisiaj głupie 🖐️

Gość co y tak sarkacie
jak farmacja albo medycyna to bedzie mogła przebierać w ofertach

Gość krwisty...
Jak masz takie studia to nie przejmuj się. Jeszcze masz staz, pewnie specjalizacje. do tych wielkich pieniędzy daleka droga. Jeszcze zmienisz faceta ze dwa razy. Ciesz się życiem. A ambicje zostaw do pracy. Połączenie ambicji i głupoty to możliwie Najgorsza kompilacja.

Gość zobaczymy jak się życie
potoczy autorce:) oby miała mnóstwo kasy. bo szczęście w miłości jest trudniej znaleźć, niż pracę po super studiach, którymi autorka tak się nie chwali:D

Gość jeszcze bardzo duo czasu upłyn
zanim zaczniesz zarabiać jak lekarz więc wyluzuj

Gość dsa\eaas
ja jestem taka laska po socjologii i zarabiam na reke 6 tysiecy miesiecznie, praca 5 dni w tygodniu przy biurku i mam czas na kafe, wiec sie zastanow co mowisz :Da lekarz w polsce to gowno a nie pieniadze zarabia i sie przy tym musi natyrac jak siemasz.

Gość dsa\eaas
Co prawda od czasu do czasu trzeba do szefa się uśmiechnąć, a nawet coś więcej, ale to czysta przyjemność. My kobiety mamy możliwości, tylko trzeba umieć je wykorzystać.