Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z mala nadzieja

Jak moge interpretowac jego zainteresowanie? kolega, przyjaciel, a moze cos wiec

Polecane posty

Gość z mala nadzieja

poznalismy sie na internecie. ja 25 on 30. zaczelismy sie spotykac moze 3 miesiace temu, ale ze wzgledu na to,ze jestesmy oboje dosc zajeci widujemy sie rzadko raz na tydzien dwa, i rzadziej kiedykolwiek sie widzimy duzo sie zmiejemy, bardzo dobrze sie w swoim towarzystwie czujemy tylko,ze ja nie wiem co to wlasciwie jest.. nie ma pocalunkow ani nic w tym stylu oprocz kilku niewiele znaczacyh dotkniec np moich wlosow itd albo jedzenia kolacji z jego widelca ;) jak ostatnio sie segnalismy przytulilismy sie i wydawalo mi sie,ze chce mnie pocalowac ale sie uwinelam hah. ile mozna sie 'widywac', chodzic na randki, zanim dojdzie sie do nasteonego kroku- bycia razem lub zostania kolegami. ja wolalabym jednak cos wiecej, czsami flirtujemy smsami,ale wydaje mi sie, ze jest bardzo wstydliwy. nie wiem czy cos z tego bedzie co o tym myslicie - warto sie spotykac i czekac az cos z tego wyjdzie czy to bedzie raczej takie spotykanie sie kolegow z domieszka flirtu

Gość z mala nadzieja
ja wiem,ze mozna tu znalezc cale mnostwo takich glupiutkich temtow a mimo to szukam jakiejs opinii sytuacja typu cos jest, ale nie wiadomo co

Gość msjrfhrghr
a on nie ma dziewczyny czasem? :L>

Gość z mala nadzieja
nie wydaje mi sie, wiem cos,ze rozstal sie z dziewczyna po 7 latach na poczatku roku ale nie wypytuje itd

Gość z mala nadzieja
aa to dziekuje za opinie :)