Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca :)

faceci, dlaczego dochodzicie pierwsi?

Polecane posty

i jednocześnie zarzekacie się, że przyjemność kobiety jest dla was tak samo ważna? a w praktyce spuszczacie się po kilku minutach i idziecie spać :classic_cool:

Gość pytający :)
kobiety czego dochodzicie tak długo? Toż to ułomność. Ileż można czekać?

Gość te z małymi mają lepiej
hmm, to widocznie twój facet więc nie generalizuj. Widocznie traktuje cię jako upust chuci wyłacznie i ważne żeby jemu było dobrze. Twoje odczucia dla niego raczej istotne nie są

ale to nie tylko moje moje doświadczenia :) zasięgnęłam języka, podpytałam kilka bliższych koleżanek, przeglądnęłam różne fora... i wszędzie to samo. a co ciekawsze, wielu twierdzi, że to normalne, bo "dla kobiety ważniejsza jest gra wstępna" :)

Gość te z małymi mają lepiej
ważniejsza gra wstępna... Niezłe, to jak będziesz coś gotować to mu nie daj zjeść tylko wylej, bo powiedz, ze dla ciebie ważniejsze jest gotowanie :D Skąd wy takich dupków bierzecie?

Gość jarooooooooo
Moje kobieta dochodzi 3 razy zanim ja raz... kiepskich macie kochanków kobietki :) nie chwaląc się oczywiście :D

Gość co wy gadacie
sa kobiety ktore w ogle nie dochodza,bo wy faceci to co doprowadza was do orgazmu jest "na zewnatrz" a u nas "w srodku",ciezej znaleźć

Gość damianek25
bo jak czuję znaczne podniecenie u kobiety to trudno opanować wytrysk.Zauważyłem ,że gdy kobieta zaczyna dochodzić do orgazmu a jeszcze go nie ma a ja nie zwaliłem sobie od dwóch dni to mam tyle spermy że po kilku ruchach tryskam jak z fontanny

bo wedlug mnie facet powinien sie wiazac z facetem, a kobieta z kobieta.kto pociagnie ci tak dobrze jak nie drugi facet?kto tak dobrze zwali konia jak nie osoba ktora robi to od mlodzienczych lat.to moja teoria dotyczaca udanego pozycia sexualnego.

Gość kij_w
no cóż, jakie udane pożycie, taka i teoria, biedny dzordzu