Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek kłębuszek

czy któraś też ma takiego lenia bedąc w ciąży?

Polecane posty

zawsze sprzatalam, pralam, zmywalam itp a w ciazy tak mi sie nic nie chce. Wole poczytac ksiazke obejrzec cos w tv a pranie czeka sprzatanie czeka - jeden wielki syf. Nie moge sie zebrac. A co to bedzie jak mi sie dziecko urodzi? Po czesci to wynika z tego ze sie zle czuje ale tylko po czesci

Twoj organizm sam siebie oszczędza.Sama siebie znasz najlepiej kiedy leń a kiedy chwilowa niedyspozycja :) Który to tydzień?Początki i końcówka najgorsze.

Ja mam takiego lenie nie będąc w ciąży. ;) Ale nie przejmuj się, bo na początku prawie zawsze tak jest. Wypoczywaj, póki możesz.

16 tydzien i niestety ciagle zle sie czuje chociaz jest juz lepiej niz na poczatku, moja chwilowa niedyspozycja to juz kolejny tydzien:-)

Gość a kogo to obchodzi1
autorko?

jest sukces - wstawiłam pranie:-) ale kto je rozwiesi to jeszcze nie wiem:-P

zalozylam temat od czapy bo na takie tematy zawsze są jakies odpowiedzi a jak zakladam inny - powazny np o tarczycy, nadczynnosci itp to jest zero:-)

Gość kudriga1
mi tak zostało po ciąży :D

kudriga - ale dzieckiem musisz sie opiekowac:-)

ja tak mam i w ciąży i bez ciąży :) a tak w ogóle to jak byłam pod koniec II trymestru to zachciało mi się sprzątać i wtedy to mnie nawet mąż powstrzymywał bo właziłam z brzuchem na stołek i porządkowałam rzeczy w schowku itp :)

teraz w Twoim organizmie duzo sie dzieje.dla organizmu jest to wyczerpujace dlatego jestes zmeczona i nie masz sily.po porodzie znow bedziesz soba.ja w ciazy ciagle bylam spiaca i chodzilam wczesniej spac niz zwykle i jadlam mase slodyczy-brakowalo mi energii,szukalam jej w slodyczach

ona - ja też mam z tym spaniem to samo. Wprawdzie nie spie w ciagu dnia ale klade sie czasem o 21:00 a przed ciaza chodzilam o 23-24:00. Kiedys wieczorem ogladalismy filmy a teraz co probuje obejrzec to sie budze na napisach koncowych:-)