Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenininininika

matura/studia

Polecane posty

Gość lenininininika

heeej. możecie mi coś doradzić?a więc w deklaracji maturalnej wpisałam przedmioty dodatkowe takie jak : ang (rozszerzony), biologia (podstawa) oraz wos (podstawa). wiecie może na jaką uczelnie i w jakim mieście mogłabym z takimi przedmiotami się dostać? oczywiście wiem, że liczą się progi, ale chciałabym się zorientować.

Gość lajdshfk
jaka ty durna jestes :o Że też takie głupie osoby chodzą po świecie. Maturę z dodatkowych przedmiotów zdaje się, by sie dostać na określone studia. Nie, by pójść na studia w zależności co zdajesz. Jeśłi tego nie pojęłaś, to znaczy że w czym mamy ci pomóc? Najpierw pomyśl co chcesz robić w życiu, co ci się opłaca a potem zastanów się co jest ci do tego potrzebne i zmień tą deklarację 🖐️

Gość lenininininika
uwielbiam takich hejterów mam parę wybranych kierunków, ale chodziło mi o jakąś radę, czy podzielenie się doświadczeniem, być może podsunęłoby mi to parę innych pomysłów. durna nie jestem, więc na słowa uważaj.

Gość dissolved girl
Też mi się wydaje, że zaczynasz od dupy strony, bo najpierw powinnaś wybrać sobie kierunek, a potem uczelnię i miasto, no ale co ja tam wiem :D no i gratuluję zakładania takiego tematu na forum uczuciowym :classic_cool:

Gość lenininininika
przez przypadek wpadłam z tym wątkiem, na to forum.