Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

purplebeetle

Czy isc do psychologa?

Polecane posty

Mam mysli samobojcze. Mam kilka swoich wcielen. Tzn. jestem ja, druga ja i trzecia ja. Czesto nie wiem czy to co sie w okol mnie dzieje to tylko moja wyobraznia czy rzeczewistosc. Nie rozrozniam tego. Mam ataki szalu (gniewu). Nie kontroluje tego. Jestem wtedy zdolna zrobic wszystko, bez jakichkolwiek zachamowan. Podcinam sobie zyly. Ciagle czuje sie obserwowana. Czasami cos/ktos mi przemknie przed oczami. Takie dziwne uczucie. Halucynacje? Nie wiem. Podchodze do znajomych z dystansem, tzn. nie za blisko nie za daleko. Nie lubie jak ktos mnie dotyka, przytula itp itd. Sprawia mi to taki "ból". Dziwne. Jednym slowem nie ogarniam samej siebie i nie umiem sobie sama pomoc...To jest meczace. Taka pustka w glowie... :c Czy ja jestem nienormalna????

Gość trzeba
się przebadać.....

Masz schizofreników w rodzinie? Bo to trochę jak schizofrenia brzmi. Ile masz lat? Schizofrenia dopada najczęściej w późnym okresie dojrzewania (no tak mniej więcej liceum). Mówisz, że masz kilka wcieleń? Takie swoje "alter ego"? Idźże do psychiatry raczej.

Gość faf;
chyba nerwica dysocjacyjna: zaburzenie dysocjacyjne tożsamości lub zaburzenie transowe i opętaniowe

Gość I tak
Tak to moze byc opętanie warto porozmawiac o tym z ksiedzem ,jak równiez udac sie do psychiatry

Gość faf;
pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_transowe_i_op%C4%99taniowe

Gość nie ma czego
no wlasnie zamierzam. ale szczerze to sie troche boje...Psycholog zrobi Ci testy ....jak coś tam stwierdzi to pokieruje Cię dalej...Aby iść do egzorcysty najpierw trzeba wykluczyć chorobę....

Gość No i słusznie
."jutro ide do psychologa szkolnego to sie zobaczy co mi powie" - Powodzenia!

Gość kkithlp
Chory psychicznie zwykle uważa, że nic mu nie jest, nie czuje potrzeby się leczyć. Wg niego to inni są chorzy.

Gość I tak
Granica ,miedzy opętaniem,a choroba psychiczna jest bardzo cienka ,egzorcysta tez przeprowadza odpowiednie testy

tak, bywa i tak ze chorzy nie zdaja sobie sprawy ze swojego stanu ale w moim przypadku jest inaczej i uwazam ze jest to dla mnie bardzo duzy plus, poniewaz mam juz ta swiadomosc ze moze powinnam udac sie na jakas kontrole albo sie nawet leczyc.

Gość I tak
a co sie tak boisz opetania????trzeba spojrzec prawdzie w oczy co kolwiek to nie jest,dosc juz zycia złudzeniami

Gość mkjhg,,
"blagam was tylko bez zadnych opetan, okej?" Dlaczego nie dopuszczasz do siebie myśli, że to może być nerwica TaPD ?

Gość I Tak
Albo opetanie??dlaczego włąśnie nie dopuszczasz do siebie,przeciez to co masz to juz masz i siebie nie oszukasz,chyba ze na krótko

Gość ewelina 123
kolezanka mojej siostry tez podcinala sobie żyly...wzielysmy jej zdjecie to egzorcysty...on nad fotka zrobil jakies obrzedy i powiedzial ze juz bedzie dobrze..ze dziewczyna miala w sobie ducha jakiego zlego przodka...co dziwne od tamtego czasu dziewczyna juz sie nie kaleczy...i poszla do zakonu:) albo jestes opętana albo chora....

Gość hhhhhhhmmmmmm
to ostatnie stadium debilizmu:O a tera wez sie za nauke, bo bez szkoly naprawde zobaczysz ciemne dno

Gość ewelina 123
Jaki debilizm?do mnie piszesz czy autorki?:)

Gość I tak
hhhhhhhmmmmmm,a on tam wie do kogo pisze,tak sobie pisze i tyle:)

opętanie :O ogarnijcie się autorko, a do psychiatry nie idziesz bo? przecież to jest cholerni nienormalne cięcie się i to poczucie że jest Ciebie więcej :O

Gość I tak
Tak ,tak opętanie,nie ma co ukrywac

Gość Parapsycholog
To forma opetania przez duchy bladzace (pasozyty astralne). Wymagasz oczyszczenia. Podaj swoj e-mail a podam Ci skuteczny adres, wystarcza jak przesles swoje foto e-mailem.

Gość fiutkowiec6
Psy cholog nagada Ci bzdury bo nie wierzy w pasozyty astralne, albo wysle Cie do psy chiatry i powie, ze wtrzasy pradem elektrycznym moga sytuacje poprawic.

Idź do psychologa. Tylko proszę Cię nie do pierwszego lepszego, do którego termin oczekiwania na wizytę jest najkrótszy. Udaj się na wizytę prywatną.

no bylam dzisaj u tego szkolnego psychologa. najpierw powiedzial ze nerwica wegetatywna ale potem ze to jednak jakies inne zaburzenie psychiczne....tyle to ja sie sama potrafie domyslec :/