Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesołe jest życie:)

kobiety napiszcie jak to jest?chodzi o seks

Polecane posty

Gość Wesołe jest życie:)

Miałam 3 partnerów tzn mój aktualny jest 3-ci każdy w wieku 26-27 lat.Taki pech :o do tego każdy podobny w seksie jakiś dziki mało gry wstępnej..od razu by wsadzał tego flapa:) :( Stwierdzam to wszem i wobec... Dojrzalsi może są bardziej namiętni niczym latynowski kochanek??:) Napiszcie czy jest różnica ze starszym o młodszych już nie pytam bo się dowiedziałam że to głównie mineciarze gra wstępna godzinę a seks góra 15 minut :)

Gość chyba najlepszy jest młody
jurny ogier:p

Gość fghjk
wszystko zalezy z jednym 33-latkiem moglam to robic cala noc, z innym jego rowiesnikiem 10 :/

Gość sprawdzone
Moim stałym partnerem (razem prawie 10 lat) jest facet po 30stce - z reguły proponuje długą grę wstępną ze szczególnym uwzględnieniem moich preferencji, bo wiadomo, że on gotowy w parę chwil. Ale miałam też dłuższą seksualną znajomość z facetem koło 50tki (najmniej istotne dlaczego). Zadbany, wysportowany, no i chętny :) Szybko osiągał erekcję i (wbrew pozorom) długo się utrzymywała (lubiłam go zwodzić). Może to kwestia specyfiki naszego "związku", ale zawsze pamiętał o moich potrzebach, czekał aż się rozgrzeję i będę gotowa. W moim odczuciu podejście faceta do seksu i partnerki nie zależy od jego wieku tylko charakteru, chęci sprawienia jej przyjemności (z nadzieją na odwzajemnienie :D ).

Gość fghjk
10 min bo konczyl odrazu

Gość 38 latek
Moze warto się samej przekonać w praktyce,a nie w teorii?:-D

Gość sprawdzone
Wydaje mi się, że im facet starszy (oczywiście bez przesady - nie bawmy się w geriatrię totalną) tym bardziej skupia się na partnerce i jej doznaniach. Wie, jak sprawić przyjemność i chce mu się to robić. A przy okazji nie jest już takim napalonym chłoptasiem, który eksploduje na widok gołych cycków.

Gość fghjk tego co całą noc cię
posuwał prawdopodobnie nie jarałaś :p

Gość sprawdzone
Co to za problem - jak facet od razu pcha ci się między nogi to możesz przejąć inicjatywę, pokierować jego rękami albo wyszeptać na ucho co może ci zrobić. Trochę zdrowego egoizmu z łóżku (i poza nim).

Gość Autrko trafiasz na nieodpowied
egzemplerze, moj ma 25 lat i jest swietny, a starszym to juz rzadziej staje i to cwane dupki (odradzam, szszegolnie takich po 32 r.z.)

42 latek(ja wtedy miałam 24)-szybko był gotowy ale dwa ruchy i wór suchy :P Teraz mój facet ma 36 lat i nie zamieniłabym go na innego(ja mam 30).Jest troskliwy,umie się mną dobrze zająć,zorganizować romantyczny nastrój,poprowadzić grę wstępną.Sam stosunek też nie jest za krótki ale też nie za długi.To nie jest zwykłe wpychanie penisa i już.Przytula,całuje,pieści mmm :)

Gość 38 latek
Autrko trafiasz na nieodpowied egzemplerze, moj ma 25 lat i jest swietny, a starszym to juz rzadziej staje i to cwane dupki (odradzam, szszegolnie takich po 32 r.z.) Tym po 30 stce to wogole nie staje buhahah idiotka!

Gość pierdolicie ja jestem
najlepszy mam 29 latek której wylizać i possać dzyndzla?