Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zaproponujcie biednemu prawikowi jkies zajecie na dzis

Polecane posty

Gość King Liyon
pluć, łapać i po dvpie się drapać :D

Gość prawiki som tutej
książkę se poczytaj, szybko mija czas.

Gość wizanie krawatu
potem moglbys sie na nim powiesic

Gość zboczeńcy są tutaj
Tak jak ty właśnie teraz trenujesz, prawda?

Gość były prawik
to do ilu juz zagadałeś ?

Gość gfdfreffvvvvvvvvvvvvvv
pogadac z kims na badoo albo isc na spacer

Do czterech. I raz do dwóch dziewczyn ubranych całych na czarno. Ale to był zakład z kolegami.

Gość były prawik
jakoś nie podobał mi sie ten sposób podchodzenia ... w zasadzie w celu podrywu na ulicy nigdy nie zagadywałem . ..ja preferuję przez net ,albo jak są jakieś sytuacje naturalne w realu jak jeszcze chodziłem na imprezy to zagadywałem w klubie tyle ,że ja nigdy nie bawiłem się w PUA tak konkretnie i podchodzić na masę ..ja korzystałem z tych rad żeby sobie radzić w sytuacjach które mi się przytrafiły no ,ale każdy ma swoją drogę co celu więc rób ja sam uważasz.

Ja do tych czterech, co podchodziłem, to je znałem z widzenia od dłuższego czasu i mi się mocno podobały, także to nie było podchodzenie na ilość, ale może teraz bardziej tak trzeba zacząć. Spodoba się trochę gdzieś na ulicy, czy w sklepie, to podchodzić. Bo tak to do śmierci na farta można czekać.

Gość były prawik
ja gdy zaczynałem to chodziłem wtedy jeszcze na imprezy ,a tak zawsze jakaś koleżanka koleżanki była to tyle mi wystarczyło żeby potrenować... na uczelni pare razy moze zagadałem do obcej dziewczyny...no ,ale najwięcej się i tak nauczyłem będąc w związku i mają romans ..tobie też proponuję wejść z jedną nawet jak Ci do końca nie odpowiada w jakieś bliższe relacje właśnie żebyś się nauczył jak to jest i z czym to się je

No tak myślę, żeby podrywać też takie, które mi sie troche podobają. A później moga spodobac sie wiecej, a nie tylko jakies super laski dla mnie, raz na 3 lata. Myślę, że już bardziej tak patrzę i więcej dziewczyn mi sie podoba niż kiedyś.

Gość kamil97jgora
kup 10 róż i rozdaj dziewczynom na ulicy. Policz ile liści dostaniesz. Jak mniej niż 5 to nie jest z tobą tak źle

Gość Zuzanna Amelia & 4
Ble ble - obejrzyj ten film , ktory Argen polecal. Jest bardzo dobry. Argen - masz moze ten film z angielskimi napisami albo angielskim lektorem ?

Gość Zuzanna Amelia & 4
Argen - z angielskim tekstem to nie dla ble ble tylko dla mnie.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Argen - obejrzalam ta Twoja Aurore. Wyjatkowo banalna chala. Taki typowo amerykanski sikacz. O ile ten rosyjski film byl naprawde dobrze zrobiony o tyle Aurora to gowno. Masz ten rosyjski film z angielskimi tekstami czy nie ma takiego ?

Gość były prawik
"A ja mam problem z tym, że mało dziewczyn mi się podoba." za dużo virtuala ,a za mało reala ..odchodź częściej od kompa to ci sie wyrówna postrzeganie