Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _nowa na kaffe

Dlaczego faceci w większości to idioci

Polecane posty

Gość Karooooooooooooola93
Dziewczyny troszkę pojechałyście chłopakowi po ambicji. Rozumiem, że facet i miałyście się na kimś wyżyć (bo z waszych wypowiedzi to wywnioskowałam). Jestem kobietą, ale często staję po stronie mężczyzn... dlaczego ? Bo niestety większość kobiet sprawiają wrażenie jakby myślały tylko o sobie, czepiają się faceta o ch... wie co i wymagają poprawy tylko od Niego, a jak koleś wymaga od nich jakiejś zmiany to wielki foch i JAK CI NIE PASUJE TO SP....! Nienawidzę tego typu kobiet, a jest spotykany dość często. Dziewczyna w takim stopniu manipuluje chłopakiem, że skoczyłby w ogień za Nią, a Ona na koniec zdradza Go lub zostawia dla innego bo jednak nie sprostał jej wygórowanym wymaganiom... Żadna z Nas (ponoć) nie lubi pantoflarzy, a na koniec i tak robimy pantofla z Naszego faceta i wiadomo, że kiedyś i to się przeje. Czasem żal mi moich kolegów, którzy opowiadają mi o co ich kobiety potrafią zrobić im awanturę. Często zapominamy, że facet to też człowiek. I to faceci są bardziej wrażliwi, może mniej uczuciowy a to duża różnica... Pewnie mnie zjecie za to co napisałam, ale denerwuje mnie podejście niektórych kobiet. Pamiętam byłą dziewczynę mojego przyjaciela (3 lata od Niego starszą), która zwracała się do Niego "Ty gówniarzu", czasem w towarzystwie, gdy powiedział żart NIE NA JEJ WYGÓROWANYM POZIOMIE (choć wszyscy inni się śmiali i wg Nas Jego zachowanie było normalne) powiedziała "o Boże, zapomniałam że jestem z gówniarzem"... ciągle powtarzała mu, że jest dziecinny i ma to zmienić. Chłopak robił wszystko dla Niej, a ona obrażała się o jakieś pierdoły (np o to, że pracował w wakacje i ma dla Niej mniej czasu) a a koniec sama poszła do pracy I CZASU NIE MIAŁA W OGÓLE, ale on oczywiście nie mógł nic jej powiedzieć, bo od razu była afera... i co? tak, tak ! zostawiła go dla innego :) gvjgjjjvgj ja nie rozumiem takiego podejścia właśnie bo podejrzewam, że wielu z Nich byłoby w stanie pomóc Nam w cierpieniu, gdyby się dało. Pogodziłam się z tym, że mam okres, wręcz cieszę się jak dostaje bo to oznacza że wszystko jest ok. I już nie chodzi o ciąże.... może dlatego, że mam super miesiączkę (z porównaniem do tego co mówią koleżanki) i tampony załatwiają sprawę :) czasem zapominam nawet, że mam okres :)

Gość do laski wyżej
dłuższego eseju nie dało się napisać? Masz jakis problem, że musisz tak się rozpisywać ? taaa i tak wszyscy wiedzą, że jesteś zakamuflowanym facetem

Gość truskawa w śmietanie.
"Bo niestety większość kobiet sprawiają wrażenie jakby myślały tylko o sobie, czepiają się faceta o ch... wie co i wymagają poprawy tylko od Niego, a jak koleś wymaga od nich jakiejś zmiany to wielki foch i JAK CI NIE PASUJE TO SP....! Nienawidzę tego typu kobiet, a jest spotykany dość często." no akurat większość mężczyzn sprawia takie wrażenie że myślą tylko o sobie, kobiety z natury myślą bardziej o innych, często do tego stopnia że zapominają o własnych potrzebach.

Gość truskawa w śmietanie.
"Pamiętam byłą dziewczynę mojego przyjaciela (3 lata od Niego starszą), która zwracała się do Niego "Ty gówniarzu", czasem w towarzystwie, gdy powiedział żart NIE NA JEJ WYGÓROWANYM POZIOMIE" no to ten facet jest jakąś tzw. "ciotą" no przepraszam bardzo, ale to jego wina jeśli chciał być w związku z kimś takim. Panna pewnie wcale go nie kochała tylko chciała sobie jaja z niego porobić a jak on brał to na poważnie to jego problem...

Gość ron jeremy
Co wy pieprzycie?Okazwlaem jej uczucia,kolo setki esow dzienie,a ona sie na mnie wypiela,mimo iz twierdzila ze kocha.

Gość no ja przepraszam bardzo
ale jak facet jest z laską co do niego mówi "ty gówniarzu" to coś z facetem jest nie tak że chce z nią być. Starsza laska może chciała się nim zabawić, tak jak faceci się bawią kobietami. Bronisz tego głupiego chłopaka bez poczucia własnej wartości? żałosne...

Gość alinka z powsinkaa
"Czasem żal mi moich kolegów, którzy opowiadają mi o co ich kobiety potrafią zrobić im awanturę." Jak tak ci bardzo żal to prześpij się z nimi :D, facetem jest łatwo manipulować i kobiety dobrze wiedzą co robią. Sztuką jest znaleźć mądrego, inteligentnego faceta który nie pozwoli sobą manipulować a jednocześnie będzie ostoją i przyjacielem dla kobiety. Ale tacy nie istnieją, albo chamy, prostaki albo jak ktoś powiedział cioty niezaradne życiowo. Madrych męzczyzn jak na lekarstwo :(

Gość banan bez skórki :)
to nie idioci ....oni maja bardzo skomplikowana naturę i tylko takie wrażenie robia dla zmyłki :D

Gość nie szukacie mądrych
bo dobrze wiecie co by to dla Was oznaczało

Gość samce udają macho a tak
naprawdę samodzielnej decyzji nie potrafią podjąć, są niedorozwinięci emocjonalnie i słabsi psychicznie od kobiet.

Gość nie szukacie mądrych
trzeba być niezrównoważonym żeby tak generalizować

Gość jonny bolerko
bez dwóch zdan mamy gorzej i trudniej w zyciu od kobiet, juz od małego duzo sie od nas wymaga i co się dziwić ze nas to potem przerasta :(

Gość azto
Wszystko to przez wasze puszczalstwo, bo kobieta z dużą ilością partnerów: A) nie będzie wierna (przyzwyczajeń ot tak sobie nie zmieni) B) nie potrafi sobie wybrać partnera (żaden poprzednik się nie oświadczył) A ponieważ jest takich coraz więcej, to nadajecie się tylko na kochanki - na żony już nie. Całość uzupełnia wasze intryganctwo i zakłamanie, czego efektem jest właśnie takie postępowanie mężczyzn.

Gość roland tb 303
Madrych męzczyzn jak na lekarstwo mądrzy meżczyżni szukają mądrych kobiet na poziomie. lepiej więc przyzwyczajajcie się do swoich nieudaczników i ich żałosnych prezentów : )

Gość no właśnie dlaczego?
...

Gość gość
bo to popaprana płeć :/

Gość gość
czytalam w newseeku,ze od 1965r mezczyznom spadla inteligencja i z roku na rok jest coraz gorzej.Moje zdanie jest takie,ze mezczyzna to kretyn,bo nic nie robi tylko pracuje,dlubie w nosie i zjada kozy,smarki wyciera w reke i pozniej idzie do kuchni robic kolacje-ble! nie myja sie kiedy wychodza z ubikacji,mysla tylko o sexie zamiast o swojej kobiecie,pol zycia spedzaja w swoim samochodzie i nie kochaja sie z nami kiedy chcemy tylko kiedy oni chcą i uzywaja przemocy wobec innych mezczyzn.porozumienie z facerem jest praktycznie niemożliwe

Gość gość
Facetow trzeba trzymac krotko za morde a takich co nic nie robia siedza przed komputerem pierdza w stolek to z obcasa traktowac bo to smiecie najgorsze

Gość ewelinkaataka
Moje zdanie jest takie, ze powinni kastrowac bezuzytecznych facetow bo oni tylko zabieraja powietrze do oddychania

Gość gość
kobiety to też w większości idiotki. tylko poprawność polityczna zabrania tego mówić. O facetach można gadać źle, a o kobietach już nie. większość kobiet jest g***o warta.

Gość gość
hahaha. A ja wam powiem tak tępe pustaki, jestem przystojny, mam dużego i robię to co lubię. A baby lecą do mnie jak pszczoły do miodu i chcą bym je traktował z góry, dlatego tak robię a one są za to wdzięczne. Rozumie to ktoś? Bo ja nie. Marzy mi się kobieta stawiająca opór ale wszystkie chcą tylko jednego, sex ze mną.

Gość gość
Faceci tylko o d***e myślą i do końca swego życia uważają się za lepszych i młodszych od sowich rówieśniczek. Trzeba mieć debilny mózg faceta , żeby tak myśleć

Gość Prawdomówny
Bo gdy zawiążą małżeństwo, to głupieją. A głupieją, bo im więcej z głupim przebywasz, tym głupszym się stajesz :D

Gość gość
mężczyźni to g****o

Gość gość
Mężczyźni to irytujący debile, zgadzam się

Gość gość
gdyby kobiety wybierały mądrych, to byłoby ich więcej. ale zazwyczaj wybierają głupich z kaloryferem albo 20-letnim bmw. i głupi się rozmnażają.