Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja2012

właśnie poroniłam

Polecane posty

Gość nadzieja2012

Witam... gdy byłam w 4 tc lekarz skierował mnie do szpitala ponieważ ciąża była zagrożona... po 2 tygodniach bezowocnego leczenia mój aniołek odszedł... wczoraj miałam zabieg łyżeczkowania macicy. lekarz zasugerował abym zrobiła badania na zespół anty-fosfolipidowy.zaznaczam że 6lat temu wykryto u mnie zakrzepice żył głębokich kończyn dolnych. podałybyście mi namiary na dobrego lekarza w olsztynie bądź okolicach oraz czy wiecie może ile kosztują w\w badania i gdzie można je zrobić? to była moja pierwsza ciąża i mam nadzieje że z waszą pomocą następna będzie prawidłowa ze zdrowo rozwijającym się maleństwem

Gość kum kum kumka
przykro mi...

Gość qqqoooiiioooppp
Bardzo Ci współczuję... :( Mam nadzieję, że jak będziesz gotowa to zajdziesz w ciążę i tym razem wszystko się uda! Życzę tego!

Gość teodorazdeblina
Przykro

Gość Maraketta
W 4 tc to raczej nie możliwe, bo żądło kto jeszcze wie ze już jest w ciąży a co dopiero 2 tygodnie w szpitalu.

Gość do autorki........!!!!!!
w 4 tc to sie idiotko dopiero dowiadujesz o ciazy !!!!!! wiesz jak licza tygodnie ciazy????????????? pierdolona histeryczko:O nie poronilas tępa ruro tylko dostalas spoznionego okresu!!!!!

Gość malwiina
Ja też mam zakrzepice naczyń dolnych.Nie robiłam jednak badań w tym kierunku, pójdż do lekarza i dopytaj dokładnie gdzie masz iść..

Gość czytaj dokładnie
jeśli potrafisz. z tego co można wywnioskować to dziewczyna jak dowiedziała się o ciąży od razu wylądowała w szpitalu na podtrzymaniu. dodać do tego dwa tygodnie pobytu tam to czyli stało się to w 6tygodniu. nadzieja2012 bardzo mi przykro a tym bardziej ze są takie bezczelne osoby jak te dwie powyżej. trzymaj się ciepło

Gość taaaaa kiwać to my a nie nas
Do mądrych wyżej-weźcie się zamknijcie. Jak ktoś się stara to wie o ciąży od razu,nie każda kobieta jak wy zachodzi po pijaku i nie wie kiedy ani z kim. Ja o ciąży wiedziałam od 3tc. A od 5byłam w szpitalu. Autorko jest taka strona znany lekarz. tam poszukaj opinii o lekarzach. tu samo puszczalskie gimgowno ciągle siedzi i śmieci.

Gość lookoflooks
Jakim cudem moglas miec zagrozona ciaze w 4-tym tygodniutoz to termin spodziewanej miesiaczki dopiero!? W 4 tc widoczny jest tylko pecherzyk ciązowy!

Gość fdjfjkffjdstez
tak pomyślałam, ze w 6tc ale nie słyszałam o hospitalizacji zanim pojawi się serduszko...

Gość dendrologiaa
yntelygencjo wyzej- po pijaku to cie chyba ojciec zrobil

Gość malwiina
Ja też wiedziałam o ciązy w 3t.c Poprostu uprawiałam seksa 2 tyg przed spodziewanym okresem gdy nie pojawił się w ciągu 7dni od daty w której miał być wiedziałam że jestem wciązy - byl to 3 tydzień. Więc wszystkie mądre- nie kazda kobieta zauważa po 2 miesiacach że okresu brak :o

Gość malwiina
# seks, nie seksa :D

Gość gbfhbaaa
malwina, tępaku nie byl 3 tydzien u ciebie, tylko 5!!! jezu,co za prymitywy tu siedza, bez pojecia o niczym ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki idiotki bezrozumne!!!!

Gość fdjfjkffjdstez
ja wiedziałam od razu, po stosunku, po 17dniach potwierdziły to testy a w 6 tygodniu ciaży byłam u gina, bo wcześniej nie ma sensu iść bo nie ma serduszka

Gość muffins_
No padłam malwiina,jak przeczytalam twojego posta Wiesz jak sie liczy tc?Skoro dowiedzialas sie tydzien po terminie miesiaczki to bylas juz w 5 tygodniu wg OM. dziewczyny,litosci czytajcie cos czasami zeby sie nie blaznic:O

Gość malwiina
gbfhbaaa malwina, tępaku nie byl 3 tydzien u ciebie, tylko 5!!! jezu,co za prymitywy tu siedza, bez pojecia o niczym ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki idiotki bezrozumne!!!! Tak liczy się ciąze u tych które nie wiedza kiedy w nią zaszły, ja doskonale znam dzień poczecia mojego dziecka- sama jesteś tępakiem i to wychowanym prawdopodnie w domu dysfunkcyjnym słownictwo ulicy- nie rozmarzaj się kobieto :o

Gość muffins_
Nie malwiina,tak sie liczy ciaze zawsze! Doucz sie dziewczyno nieco bo zenada czytac twoje teksty

Gość fdjfjkffjdstez
malwina jednak jesteś tępa tak liczy się ciążę bez względu na długość cyklu

Gość malwiina
Byłam w 3 tyg ciązy co potwierdził mój ginekolog ( stwierdził ze jest to 3-4t.c), same jestescie tepe- tak jak mówiłam dokładnie wiem kiedy uprawiałam seks, nie był to 5 t.c tylko DOKŁADNIE 3 tydz ciązy.

"Przez lekarzy, zgodnie z regułą Naegelego, pierwszy tydzień ciąży liczony jest od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli około 14 dni przed faktycznym poczęciem dziecka. Stąd też przyjmuje się, iż cała ciąża trwa 280 dni (w praktyce 266 dni od koncepcji), czyli 40 tygodni, a więc 9 miesięcy kalendarzowych" CZYTAJ, SKLADAJ LITERY I SPRÓBUJ ZAPAMIETAC W TEJ PUSTEJ LEPETYNIE.

Gość fdjfjkffjdstez
ale się pochwaliłam...tego kiedy doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia nie wiem, to wie sam Pan Bóg

Gość fdjfjkffjdstez
Myslę, że ta Malwina to troll

Gość no niestety malwino
popłynęłaś w swych wywodach :D głupszej teorii nie słyszałam :D

Buahahah,nie moge. Dziewczyno nie masz racji,ile jeszcze bedziesz sie upierac przy swoim??? dziewczyny dobrze ci pisza, u ciebie to byl 5 tydzien, nie 3! I nie wiem co ma do rzeczy fakt ze wiesz kiedy zaszlas w ciaze. Wiekszosc kobiet wie, co nie zmienia faktu ze ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniego okresu.

Gość fdjfjkffjdstez
mógł być 3-4 tydzień od zapłodnienia ale 5-6 tydzień ciąży...