Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

kocham je,chcę się z tobą dzielić moim szczęsciem skarbeńku ,opowiadać ci o moim życiu,to takie dziwne?

niuńku może nie powinnam ci mówić takich rzeczy,ostatni chłopiec mnie rzucił bo właśnie to robiłam,powiedział,,Ariela,gówno mnie to ochodzi że codziennie golisz wąsa!''i tyle go widziałam,ciebie kocham i nie bedę tego robić ,mój najdroższy❤️wybacz...

lubię tam siedzieć bo mam spokój,mieszkam na wsi przecież mówiłam ci,kocham zwierzęta mój ojciec jest rzeżnikiem i nie wiem jak może je zabijać ja bym tak nie potrafiła..

usta słodkie jak miód to musi byc cud jestem zimna jak lud dzięki niemu topnieje i szczerze się śmieje❤️

ranisz mnie boleśnie,czuję rozrywający ból w sercu posądzasz mnie o kłamstwo??nasza miłośc trwa już 15 dni a ty tak nagle mi wyskakujesz z czyms takim:(

to smutne....zależy mi na na tobie na nas,jak mam ci to udowodnić? Kocham to jak pięknie do mnie mówisz..naprawdę❤️!!

co mam ci napisać?mam teraz ci się spowiadać,udowadniać jakieś rzeczy ,czuje się jak na przesłuchaniu:Ozupełnie mi nie ufasz,raz potrafisz być kochany a zaraz potem mnie tak traktujesz!!!

Gość raptna
what the fuck is thsi shit ?

a ty jesteś ze mną szczery?lepiej powiedz,bo jak do tej pory nic o tobie nie wiem,skąd mam pewność ze mnie kochasz??

nie chcę się kłócić skarbie dlaczego to wszystko psujesz?😭i martwi mnie coś jeszcze...jesteśmy parą a chodzisz beze mnie na piwo z kolegami...nie podoba mi sie to:(

21:26 [zgłoś do usunięcia] kokojoi bo nie mam kasy i ciuchów i jestem Pcimiowimia 21:35 [zgłoś do usunięcia] UWAGA!!! szukam kobiety eh nie smuć się 21:35 [zgłoś do usunięcia] kokojoi tak myślałam:/ty łajdakuuuuuu 21:37 [zgłoś do usunięcia] kokojoi czyli ma rację?nie chcesz mnie?to tera słuchaj byłam miss pcimia i mokrego podkoszulka,najpiękniejsza z całej wsi!!!i co tera powiesz? 21:43 [zgłoś do usunięcia] UWAGA!!! szukam kobiety nie wiem co o tobie myśleć, pogrywasz ze mną, zawiodłem się na Tobie 21:45 [zgłoś do usunięcia] kokojoi jak to pogrywam??chciałam tylko sprawdzic czy lecisz na wygląd i kasę...:/ 21:47 [zgłoś do usunięcia] kokojoi tak naprawdę jestem ładna,chcę żeby mnie ktoś pokochał ale musi być on wyjątkowy,jesteś wyjątkowy?

rybencjo jesteś?bo za długo cię niema nie mam czasu bo ktoś musi te gówna jeszcze sprzątnąć:/

wtedy to był mały test i potem ci powiedziałam prawdę przecież a teraz znamy się już ...aż 15 dni i ty mi nie ufasz!:(