Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

Gość smak0łyki
to odpowiedz na moje pytanie, Kochasiu? :(

Chyba nie jestem gotowa na poważny związek:(Mam za sobą nieudany i tak naprawdę nie czekam na coś poważnego,tak dla zabawy było fajniej ,idealnie,zabawniej...?to głupie wiem

ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie,znamy się krótko a ty po 2 min.wyznałeś mi miłośc to nie były żarty?Traktowałeś to śmiertelnie poważnie?

może powinniśmy...swoją drogą ty klniesz?jeszcze nie słyszałam tego od ciebie...co się stało?

kokojoi zawsze cię wysłucha i nie zostawi...możesz mi powiedzieć co ci jest...jakie masz problemy

jejku przecież to nie jest związek,my się nawet nie znamy....możemy gadać raz tak raz inaczej ale ciężko nazwać naszą relację związkiem...ja jestem kokojoi i nic więcej o mnie nie wiesz...gdzie ta twoja powaga skoro wyznałeś mi tak szybko miłośc?

rozumiem....tylko ty też mi nic nie chcesz wyjaśnić,też sobie robisz jaja ze mnie,a ja serio chce wiedzieć co ty o tym myślisz wszystkim

bo ja myślałam ze obydwoje sobie robimy żarty trochę z tego a jak ty tak do tego podchodzisz to wiesz..nie chce nikogo krzywdzić,chodz wydaje mi się że ty też masz z tego niezły ubaw;)

nie ,nie mogłeś tego traktować poważnie bo nikt o zdrowych zmysłach nie mówi że kogoś kocha tak szybko,nie nabieraj mnie bo to wszystko to jedna wielka komedia

jak chcesz..ja tam zawsze pogadać mogę,nie musimy zrywać kontaktu zupełnie...ale ty wiesz i ja wiem że to nic na serio nie jest

przywiązujesz się do kobiet...czyli nie masz kolezanek,nie umiesz rozmawiać z kobietami bo się odrazu zakochujesz?rozmawiasz tylko z twoją wybranką ?