Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

ok rozumiem,w internecie też można kogoś znaleść tylko że nasza relacja od początku była zabawna,te wyznania i to wszystko...nie sądzisz?

to jest internet ,nie można wszystkiego brać na serio...albo wyznawać komuś miłość po tak krótkim czasie...

nie obrażę się bo wiem że ty też nie traktujesz tego serio,ja też piszę z paroma innymi kolesiami;)

powiem tak,ma sens znajomośc internetowa bo spotkałam tu osoby z którymi w realu mam kontakt,ale nasza znajomośc nie ma sensu,po takich sytuacjach to dajmy sobie spokój twoja kobieta będzie zazdrosna a ja co prawda nie mam nikogo ale piszę z paroma kolesiami i nie mam wiele czasu:D

wkońcu trzeba paru przetestować i popisać trochę z nimi żeby wybrać tego jedynego nie?:D:D

żegnaj i nawzajem,ale muszę przyznać że miło się z tobą gadało,przyjemnie słyszeć takie słowa nawet jak nie są prawdziwe...:)

jedyne co jest prawdą to że jestem romantyczna i lubię cztać takie wiersze i słyszeć takie teksty ;)

chciałabym trafić na romantycznego faceta,tak naprawdę nie na niby...ale pewnie nie ma takich

o co ci znowu chodzi?Jeszcze raz powtarzam ty nie kłamałeś mówiąc do mnie jak mnie kochasz po 2 minutach naszej rozmowy????przeczytaj sobie na 1 stronie,czemu wymagasz żebym była szczera jak to od początku była fikcja?

myślałam że już sobie to wyjasniliśmy ,szczerze mówiąc to ja nie wiem czy z tobą jest wszystko ok...

pisałam to z nudów ot byłam po pewnym zabiegu i nie miałam co robić,ty wyznawałeś mi miłość itd.po minucie rozmowy,myślałam że też sobie robisz jaja i jeszcze masz pretensje do mnie?

przecież tego nie dało się traktować poważnie,jejku ale jak tak to jeszcze raz cię przepraszam ,żle się zrozumieliśmy:/

może serio kogoś szukasz ale takie wyznania na początku znajomości są trochę dziwne...

no tak ale widzę jaki jesteś zły...nie rozstajemy się wcale miło,nie wiem czego ty ode mnie chciałeś....albo oczekiwałeś:O

i nie wiem nawet czy sobie teraz jaja robisz czy naprawdę myślałeś że coś z tej naszej znajomości będzie,wkońcu różni są ludzie a ja nie chcę nikogo urazić ani krzywdzić