Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

widzę że jednak nie pogadamy,więc tylko wyjaśnij na czym polega moja nieszczerość o którą mnie posądzasz,a ja nie lubię jak mnie ktoś bezsensu o coś posądza

mogło być fajnie ale ty to zepsułeś,nawet teraz mogliśmy pisać ale ty masz jakiś problem

niestety ale się mylisz nie robiłam z ciebie idioty i nie miałam takiego zamiaru,myślałam że oboje traktujemy to pół serio

Równie dobrze mogę powiedzieć że to ty robiłeś ze mnie idiotkę wyznając miłość po 2 minutach a ja ci uwierzyłam!tylko kto normalny by w to uwierzył?Uznałam że to żart po co ta gadka teraz?

a skąd wiesz może na początku to był taki spontaniczny żart ale potem może cos więcej, to dlaczego jak wczoraj napisałem ze to koniec to tak, niby tęskniłaś, chciałaś abym odpisał??????????

TO TRZEBA MI BYŁO TO POWIEDZIEĆ W KTÓRYMŚ MOMENCIE,TRZEBA ROZMAWIAĆ...NIE DOMYŚLIŁAM SIĘ ŻE MOŻESZ TO POTEM TRAKTOWAĆ NA SERIO...BO OD PPOCZĄTKU DO KOŃCA PISALIŚMY W TAKI SPOSÓB ŻE KAŻDY BY POMYŚLAŁ ZE SIĘ WYGŁUPIAMY

wczoraj chciałam żeby sobie coś wyjaśnić a te wyznania itp.to był żart tak jak na początku,,spontanicznie żartowałeś''

super ,bo myśle że to prowo z twojej strony,nawet nie chcesz tego zachować ja nie wiem jak tak można i ty masz czelnośc mnie posądzać o nieszczerość ,,kochanie''

podobno to było dla ciebie ważne i nie traktowałeś na żarty a teraz chcesz usunąć?widać jak kłamiesz

a jak to prawda to za szybko się angażujesz i w kimś kogo nawet nie znasz to naiwne,przepraszam

Gość brak pomysłu na nick
a co chcesz wiedzieć ?

Gość brak pomysłu na nick
bo widzę ze z kims tu bawailas sie uczuciami mam racje ?

czy patrząc na to od początku można powiedzieć o jakiś uczuciach?Wyznawaliśmy sobie miłość do grobowej deski po 2 minutach,każdy się z tego śmiał