Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

rób co chcesz ...uraziłeś mnie a teraz nazywasz dziecinną?szkoda że mi wsześniej tego nie powiedziałeś a nasze wyznania miłosne to już nie są dziecinne?widocznie nic dla ciebie nie znaczą...dobranoc...

nic więcej nie powiem bo to prawda ...zresztą na forum nie chcę mówić wiele o mojej prywatności ,wkońcu tylko tu piszemy ,ty naprawdę musisz mieć kiepski dzień że wszczynasz awantury bezsensowne

i jeszcze raz powiem,chodzisz beze mnie na piwo ,jeszcze ci pokażeidę TERA NA DYSKOTEKĘ NARA!

widać jak ci zależy na mnie,po takiej głupocie koniec ,nigdzie wczoraj nie byłam tak się składa

jak byś mnie kochal i jak bym była ważna dla ciebie to byś ta nie mówił,ale byłam naiwna

:(ty zacząłes się mnie czepiać zarzucałes mi kłamstwo,wkońcu specjalnie już o tej dyskotece napisałam ze złości, ale nigdzie nie byłam....

może przesadziłam wczoraj ale...ty nie masz sobie nic do zażucenia?mówiłeś że nic nie zniszczy naszej miłości:/

Starałam sie walczyć, Starałam sie zbliżyć, Starałam jak mogłam, Lecz już nie mam sił. Me serce wciąż same, Lecz dam jakoś rade, Bynajmniej tak czuje, Chodź Cię potrzebuje!

Gdybym mogła powiedzieć Wszystkie Tobie te słowa Które jeszcze wśród serca tajemnic Udało mi się zachować Gdybym mogła! Niestety W dzień są dawno ukryte Czasem tylko przychodzą w myślach Letnią nocą przed świtem Gdybyś mógł być raz ze mną Gdy się budzę co rano Dałabym Ci moje marzenia Skrywane przed sobą samą I może wtedy zakwitłyby w sercu Miłości gorącym zachwytem Gdybyś mógł być raz przy mnie Letnią nocą, przed świtem...❤️

❤️serce]kotku wiem że to czytasz,po prostu to czuję,odezwij się do mnie bo nasza miłość jest chyba coś więcej warta, nie każ mi czekać,nie rób mi tego....nie wiesz jaki jesteś dla mnie ważny??❤️

tak mi żle,zamarzam bez ciebie....umieram z tęsknoty i samotności:(chcę tylko raz z tobą porozmawiać i dam ci spokój ,obiecuję....ale chcę coś wyjaśnić