Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

Gość brak pomysłu na nick
ja zmienilem nick ? wiesz wydalas mi sie podobna do mojej dziewczyny serio sa tacy ludzie co bawia sie uczuciami ?

z tym ze ja wyznalem swojej milsoc po dluzszym czasie ona mi i milczy od pewnego czasu i mysle sobie czy to nie byl zart :-(

mialem moze nudne zycie ale radosne wg siebie a tak to mnie doluje ta sytuacja jak nic innego i co ja mam zrobic ?

Gość not_me
co słychać robaczki🖐️ miłośc kwitnie?

Gość not_me
dlaczego taka wielka miłość zostala zniszczona ?

masz coś z głową nie tak ,idz do psychiatry bo już całkiem zatraciłeś się w wirtualnym świecie

tylko że ja sobie robiłam z tego jaja ty jak widać potraktowałeś poważnie :Dkwiatki,serca,,kocham cię mój najdroższy'' po 2 minutach ,raczej nie da się traktować tego poważnie

chciałam trochę popisać ,zobaczyć jaki jesteś ,bo uważam że kłamiesz cały czas w tym momencie

kłamiesz że mnie kochasz,po paru dniach mnie pokochałeś...napewno,zastanawiam się po co prowadzę takie dyskusję to jest żałosne i śmieszne ale zaciekawiło mnie to czy serio są tacy ludzie co nie odróżniają fikcji i żartów od rzeczywistości...

nie, nie zakochałem się w tobie uważałem ze to ty raczej i jakos chcialem to wybadac pszac wtey ze to koniec ale ty wtedy pisalac takie rzeczy i jakos nie chce mi sie wierzyc ze to wszystko dla zartu robiłaś

no widzisz więc ty też tak pisałeś i ja tak pisałam z mojej strony to nie była prawda i z twojej też i ok,tylko głupi by myślał że ktoś to pisze serio ,a ty wczoraj jak juz ci to powiedzialam jak to wygląda zacząłeś mówić że traktowałeś to poważniej po paru dniach ,cytat ,, a skąd wiesz może na początku to był taki spontaniczny żart ale potem może cos więcej''twoje wczorajsze słowa...