Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

ty byłeś naiwny trollu,piszę ci że nie traktuję tego serio od początku do końca a ty mi wmawiasz ze było inaczej,to ty jesteś naiwny i mi cię żal

no i co wybadałeś?ja mówię cały czas że to żart a ty???może zakończmy już bo nie mam czasu na takie glupoty

nie jestem,różni są ludzie myślałam że może serio ty mnie kochasz że masz coś nie pokolei z głową ale teraz widzę że jesteś mega trollem

nie nabijasz się a za chwilę będziesz mówił że dałam się nabrać,ale i tak powiem ci szczerze:nie traktowałam cię serio ale lubiłam jak pisałeś mi takie rzeczy,traktowałam to jednak zupełnie jako żart,jak bym chciała czegoś więcej to bym ci napisała a ja nie mam ochoty na poważne związki teraz,a ty?Odpowiedz na to samo pytanie..

dzięki,tylko po co ta wczorajsza szopka że cię oszukiwałam itd.jak oboje nie pisaliśmy tego serio?

aha spoko...ale jak ci sama mówiłam że to żart a ty ciągnąłęs to w nieskończoność i twierdziłeś że traktowałeś to poważnie

wiesz co gadasz głupoty i odwracasz kota ogonem,to ty cały czas twierdziłeś że mnie kochasz. Ty się mną nie zabawiałeś bo jak już 10000 razy mówiłam to był zart z mojej strony

no to dobrze;) wczoraj jak tak pisałeś to wiesz...;) wiadomo było od początku że żartujemy ,a wczoraj mnie przestraszyłeś mówiąc ze mnie kochasz;)ale już się wyjaśniło:)

jak tam zresztą chcesz możemy przecież pokonwersować na jakiś temat ,nie związany z miłością:D