Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szksz

pytanie do panów

Polecane posty

Gość szksz

dlaczego niektórzy mają fetysz w postaci kobiecych stóp? co w tym podniecającego? przecież to są giry, które często cuchną :(

Gość wylizać swoje stopy po
jak się umyj to pachną,mi chodzi nie tyle o stopy,ale o taką o lekką delikatną uległość

Gość szksz
"o taką o lekką delikatną uległość" hmmm... mógłbyś to rozwinąć? bo nie kumam

Sado maso mnie nie kręci,ale tak klęczeć przed kobietą lizać i całować jej stopy,to jest coś.Takie uczucie,że jesteś u jej stóp.

każdy ma swoje upodobania,zajmowanie się stopami to jest jakiś symbol poddaństwa,a tu robisz to cudownej kobiecie,zresztą każdy ma swoje gusta i upodobania

jeżeli ktoś chciałby schrupać jakąś w całości to dlaczego miałby sobie stóp żałować

Gość trimer_ball
Ja miałem pannę, która miała drugi palec u stóp dłuższy niz ten duży paluch i rzygac mi się chciało jak na to patrzyłem. Obiecałem sobie że nigdy z taka drugą się nie będe zadawał. Takie niby drobne szczególy a jak sa wazne. Kazała mi czasami masować sobie stopy oliwką, to az mnie odpychało.

Gość karczma lesna
mogles jej zagiąć i podkleic tasma dwustronna, proste

Gość SMUTEKZAL
ja mam stopy pokryte odciskami no i haluxa.to by bylo najgorsze ponizenie dla faceta wylizac te kikuty :( a moze jakis sie zglosi

Gość karczma lesna
jak spotkam taka laske to jej ukrece dziada kombinerkami, a wy sie czaicie.

Gość trimer_ball
Wogóle jak takie detale potrafią nawet kogos skreślić. poszedłem na spotkanie raz z jedną dziewczyną, była nieco przy kości ale nie było tragedi. No i przyjżałem się jej dłoniom. Były małe i krótkimi palcami i 2 palce u jednej ręki miała zdeformowane bo jej drzwi w dzieciństwie przytrzasneły palce. Wiem że to nie jej wina, ale odechciało mi się z nią randkować od razu. U drugiej z koleji, którą uważałem za niezłą laskę i nieco sięprzy niej krępowałem raz w knajpie zauważyłem że upociła się pod pachami strasznie. Wrzuciłem wtedy na luz i wogóle jakaś krępacja przy jej osobie mi odeszła. U trzeciej z koleji kiedyś na spotkaniu poczułem że puściła wiatry. Może nie chcący może cos jej dolegało, ale znowu wyluzowałem i jej atrakcyjność spadła w moich oczach. W końcu i tak nic nie wyszło ale to przez jej wadę charakteru.

Gość laguna000
hehe raz facetowi na randce wystawala koza z nosa... powiedzialam ze ide do toalety i juz nie wrocilam ;) a jeden taki z czata mial brzuszek piwny, nieduzy ale jednak. Naklamalam mu ze mam faceta i bedzie o mnie zazdrosny. zdziwil sie, bo wczesniej rozne rzeczy na czacie mowilam, zalilam sie na samotnosc hehe. ktos jeszcze ma takie kwiatki?

Gość szrekowna
Ja nie spotkalam z wiecej z takim jednym co to mial wlosy w uszach i na randce opowiadal o wedkowaniu ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość szksz
"Ja miałem pannę, która miała drugi palec u stóp dłuższy niz ten duży paluch i rzygac mi się chciało jak na to patrzyłem." ale to już któryśraz słyszę, że te dłuższe palce u stóp obrzydzają faceta. w sumie pierdoła, ale mnie teżto odpycha, nie wiem czemu. ja mam normalne na szczęście. mnie odepchneło to, że facet na naszą pierwszą(i ostatnią randkę) ubrałsięw bluzę z kapturem - gdyby jeszcze była jakaś elegancka, a nie stara i sprana :/ charakterem i poglądami teżmi nie spaował, ale ta bluza go skreśliła od razu. ja się odpierdzieliłam, elegancka, a on :/ no nie wiem, moze rpzesadzam, albo mu nie zależało. nie wiem. nie wymagam garnituru i białej koszuli, ale no możnaby trochę w lepszym tonie się ubrać. aha, no i od razu na starcie zakupił sobie czteropak piwa, i tak po kolei je pił przy mnie :/ brzuszek od piwa też miał tragedia